TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:43

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

10:40

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

10:36

KARTA LJUBAVI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

10:32

DRUGI JOJ RASPLICE KOSU

MISO KOVAC

10:27

SLOVENKA

DAVOR BORNO

10:23

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

19. 12. 2016 12:30 | R.A.

Dobova – obvezna smer za razvajanje!

Za vse, ki imate radi malo zasebnosti in intimo, prijetno toplo vodo, velneška razvajanja in odlično domačo hrano so tu Terme Paradiso

Nagradna igra Foto: Terme Paradiso, Dobova pri Brežicah

Terme Paradiso, Dobova pri Brežicah so najmlajše in po izboru kopalcev že drugo leto zapored najboljše terme v Sloveniji, v kategoriji malih termalnih kopališč. Nahajajo se v Dobovi, nedaleč stran od Brežic, v objemu zelene narave in blagodejne termalne vode, ki velja za eno najbogatejših vod v Sloveniji. Ponašajo se tudi z butičnim hotelom z vrhunsko opremljenimi sobami, spa centrom s široko ponudbo masaž in kozmetičnih tretmajev, fitnes centrom, manjšo konferenčno sobo, restavracijo ter z gostilno & picerijo Valentina s 30-letno tradicijo. Pika na i v celotni zgodbi pa je Oaza Paradiso - luksuzni svet savn, ki se ponaša z nazivom Naj Wellness 2016.

NAGRADNA IGRA

Na Aktualu, od 19. do 25. decembra, poteka vroča nagradna igra s Termami Paradiso, Dobova pri Brežicah. Vsako jutro na Aktualovem Facebook profilu objavimo sliko Klemna Bunderle v eni izmed njihovih savn. Vaša naloga pa je, da ocenite temperaturo savne na dve decimalki natančno. Ob 10. uri razkrijemo pravilno temperaturo in izberemo dva, ki prejmeta vročo NAGRADO: obisk Oaze savn + kosilo v Termah Paradiso za 2. osebi. Vsak dan torej nagradimo kar 4 osebe, ki se bodo razvajali in šli na rajski oddih v Terme Paradiso, skupaj s Klemnom Bunderlo!

Ponedeljkovi (19.12.) nagrajenki sta:

Darija Kristan

Vesna Potočnik



PRAVILA SODELOVANJA

Terme Paradiso S1