TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:42

BUDALA

BQL

9:37

MISKO MOJ

JOLE

9:32

NA TVOJIM USNAMA

PRAVILA IGRE

9:26

TAJNE NASE

IVAN ZAK

9:21

PREVECKRAT

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

9:18

LJUBAVNA LIMUNADA

DOMENICA

21. 11. 2016 14:37 | E.A.

Premišljena izbira ležišča se splača

Ležišča Reny z do 10 letno garancijo so plod domačega razvoja in v celoti izdelana v Sloveniji.

Zdrav spanec Foto: Promocijsko gradivo

Strokovnjaki menijo, da naj bi odrasli spali približno 8 ur na dan. Naši predniki so spali približno 9 ur, danes v povprečju spimo dve uri manj. Med zdravim in globokim nočnim spancem naš imunski sistem nabira moč za dnevne aktivnosti. Če ne spimo dovolj in če spanec ni kakovosten, smo bolj dovzetni za bolezni in okužbe, saj se med spanjem zviša število obrambnih celic, ki nas varujejo pred bakterijami in virusi. Ljudje, ki premalo spijo, imajo uvelo sivo kožo, ki se hitreje stara, lahko jim tudi začnejo izpadati lasje, ogrožen je hormonski sistem, prav tako so bolj izpostavljeni boleznim srca in depresiji. Poleg tega se tisti, ki ne spijo dovolj, tudi hitreje redijo. Pravilno spanje na nas deluje pomlajevalno, je dober zaščitnik pred stresom, krepi imunski sistem in spomin, revitalizira možgane ter uravnovesi čustva.


Za dober spanec seveda potrebujemo tudi dobro ležišče, ki nas pravilno podpre in razbremeni naše telo ter hrbtenico. Dejstvo je, da vsakemu človeku ne ustreza vsako ležišče. Na to namreč vplivajo telesna teža in konstitucija ter različne zdravstvene težave in spalne navade.

Reny_Visco_Memory.jpg
Reny vzmetnica Visco Memory

Pri podjetju Reny ugotavljajo, da ljudje z leti postanemo precej zahtevnejši pri nakupu novih ležišč in si za nakup vzamemo veliko več časa za raziskovanje, informiranje in preizkušanje različnih ležišč, preden se dokončno odločimo. Zato vam priporočamo obisk razstavnih salonov Reny v Novem mestu, na Muljavi ter preizkus različnih tipov postelje. Vzemite si čas za pogovor z njihovim svetovalcem za zdravo spanje, saj vam bo na podlagi morebitnih zdravstvenih težav, spalnih navad in drugih posebnosti svetoval najboljše ležišče za vas.


Za razvoj ležišč Reny skrbijo domači strokovnjaki z več desetletnimi izkušnjami, ki so kot zunanji partnerji zadolženi tudi za tehnično in kakovostno kontrolo. Ležišča Reny z do 10 letno garancijo so plod domačega razvoja in v celoti izdelana v Sloveniji. Uspeli so razviti in ponuditi celotni spalni program, ki poleg 12-ih vrst ležišč obsega tudi posteljne okvirje, posteljna dna in druge posteljne dodatke, ki se vsi po vrsti lahko pohvalijo, da so narejeni v Sloveniji. Priporočamo vam, da se pri nakupu ležišča pozanimate še o možnostih dostave in odvoza stare vzmetnice.

CAM_5318_web.jpg
Vzglavnik Reny

Družba Reny bo v prihajajočem obdobju pripravila veliko različnih akcij, dogodkov in nagradnih iger z bogatimi nagradami. Svetujemo vam, da se na njihovi spletni strani www.reny.si prijavite na njihove novice in z malo sreče boste lahko eden izmed tistih, ki ga bodo razvajali z darili in storitvami ali pa boste še pred poletjem spali na njihovi novi postelji.

Reny darilni bon .jpg
Darilni bon Reny

Pa dolg in zdrav spanec vam želimo.