TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:27

UVIK ISTI

PETAR GRASO

10:23

MALA

ZDRAVKO COLIC

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:13

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

9:52

SVE JOS MIRISE NA NJU

PARNI VALJAK

9:47

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

9:44

SKITNICA

JASNA ZLOKIC

18. 11. 2016 14:07 | R.A.

Akcija SKUPAJ UMIRJAMO PROMET uspela!

V zadnjih dveh tednih je, v sodelovanju z osnovnimi šolami po vsej Sloveniji, potekala akcija Zavarovalnice Triglav »Skupaj umirjamo promet«

Prikazovalnik hitrosti "Vi vozite" Foto: Zavarovalnica Triglav

V prejšnjem tednu so naši šolarji budno spremljali in raziskovali kako hitri so naši vozniki v okolici šol. Pri tem so uporabljali prikazovalnike hitrosti, ki jih je sofinancirala Zavarovalnica Triglav. V avli njihovih šol so nameščeni računalniki, ki omogočajo spremljanje in statistiko hitrosti iz prikazovalnikov. Podatke iz prejšnjega tedna smo primerjali s tednom v mesecu oktobru in primerjali hitrost voznikov.

Od torka do četrtka smo na Aktualu spremljali »dvoboje« osnovnih šol. Sodelovalo je 6 osnovnih šol: OŠ Črna na Koroškem, OŠ Ludvika Pliberška Maribor, OŠ Louisa Adamiča Grosuplje (podružnica Šmarje Sap), POŠ Sele-Vrhe, OŠ Veliki Gaber in OŠ Ivana Kavčiča Izlake.

V VELIKI FINALE so se uvrstile: OŠ Ivana Kavčiča Izlake, OŠ Črna na Koroškem in OŠ Ludvika Pliberška Maribor, pred katerimi se je delež odgovornih voznikov najbolj povečal, kar je bilo tudi ključno vprašanje. Poudariti moramo, da se je pri vseh sodelujočih osnovnih šolah delež povečal, zato res vse pohvale voznikom!
 

ZMAGOVALKA: OŠ Ludvika Pliberška Maribor

Delež pridnih voznikov pa se je najbolj povečal pri OŠ LUDVIKA PLIBERŠKA MARIBOR in to kar za 8,43%!Iskrene čestitke zmagovalni šoli, vsem ostalim sodelujočim, učencem in učenkam, Zavarovalnici Triglav ter nenazadnje seveda voznikom, ki so z varno in vzorno vožnjo Matevžu iz zmagovalne šole in njegovemu razredu pripeljali glavno nagrado: obisk tekme svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki.

HVALA KER VOZITE VARNO!