TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:55

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

13:51

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

13:42

OSTANI SE MINUTO

ROK N BAND

13:38

SAMO SIMPATIJA

MERI CETINIC

13:34

JA SAM NA TE PONOSAN

TARAPANA BAND & MATE BULIC

13:28

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

18. 11. 2016 12:05 | R.A.

Stoječe ovacije za Bunderla&Godler šov!

Za nami je večer poln smeha! V Kulturnem domu Mengeš – Špas Teater, se je za Aktualovo ekipo in naše poslušalce odvila težko pričakovana predpremiera BUNDERLA&GODLER ŠOV

Bunderla&Godler šov Foto: m24.si

Do zadnjega sedeža polna dvorana je uživala v komični predstavi odštekanega radijskega dueta. Znašla sta se pred res hudim izzivom, ki je bil sprva videti kot misija nemogoče. V velikem pričakovanju smo spremljali njune kreativne ideje, ki so poskrbele za uro in pol neprekinjenega smeha. Po koncu šova nam je popolno navdušenje preprečilo, da bi ostali na svojih sedežih. Bunderla&Godler šov se je zaključil z neverjetno stoječo ovacijo in neprekinjenim ploskanjem. Veliki nasmehi na naših obrazih pa so nas spremljali še na poti domov.


Neukrotljiva komedija

Preživeti dan v etru brez opreme, posnetih plošč, reklam, gostov. Na voljo sta jima le dva mikrofona in izjemno tečen šef na telefonski liniji. Nemogoča javljanja iz terena, vremenske napovedi in vse kar nam je samoumevno in naj bi potekalo tekoče in brez težav. No, v njunem šovu pa je vse postavljeno na glavo! Zato se jima pridružite v edinem radijskem šovu, ki se ga splača tudi gledati.

Ne zamudite naslednjih predstav

Dober glas seže v deveto vas, radio pa še malo dlje: ob zadnjem znaku bo ura za smeh!

Fotogalerija