TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:58

ZAPLESALE SU SJENE

MARKO TOLJA

10:53

MI MAMO SE FAJN

VICTORY

10:49

DA SE NADJEMO NA POLA PUTA

NEDA UKRADEN

10:41

JUTRO DONOSI KRAJ

VESNA PISAROVIC

10:35

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

10:30

KATARINA NIZA BISERE

KINGSTON

08. 02. 2016 17:45 | mg

Mitja Urbančič - ZAUPNO!

AKTUALOVCI SE PREDSTAVIJO!

Morda na prvi pogled kdo dobi občutek, da je miren, zadržan ali skrivnosten,  vendar je to popolnoma nasprotno od tega, kar v resnici je. Je zgovoren, nasmejan in vedno poln takšnih in drugačnih idej. Ko ti zmanjka navdiha... je on pravi naslov. Iz ene same besede lahko naredi celo zgodbo , saj je izvir domislic, ki jih nikoli ne zmanjka. Če kdorkoli, kadarkoli potrebuje nasvet ali pomoč, se vedno lahko obrne nanj. Čudovit mentor, čudovit prijatelj. Človek, ki ga razveseli pesem in človek, ki ve kako razveseliti ljudi okoli sebe. Njegovi sodelavci ga opišejo kot zanesljivega, pronicljivega in inteligentnega s pravo mero humorja. MITJA URBANČIČ.

NIK_9065.JPG

Kaj si si želel postati kot otrok?
Že kot otrok sem se navduševal nad neznanim. Zanimalo me je kaj se skriva na nebu, nad nebom.. Imel sem idejo, da če bi postal pilot ali astronavt, bi to skrivnost lahko razkrinkal.  Največja škoda je, ker otroštvo ne traja, ker takrat imaš občutek, da lahko vse; takrat še verjamemo v svoje sanje in dosegljivost le-teh. Takrat ni nemogočih stvari.

Tvoje 'Sam prašam' lahko poimenujemo že kot legendarne. Pa 'Prija nostalgija' tudi. Se rad zatekaš v preteklost in zakaj?
Ja, ker iz dobrega in/ali slabega v preteklosti, se učimo za prihodnost.

V otroštvu dobimo največ nasvetov, ki jih morda takrat ne cenimo kot bi morali. Kdo je tisti, ki ti je dal največ življenjskih modrosti?
Oče. Kot si rekla, morda v otroštvu ali najstniških letih ne razumemo najbolje kaj nam starši želijo sporočiti, nas naučiti. Ko pa sam postaneš starš, ti je vse takoj jasno. In takrat se zaveš tudi truda, skrbi in brezpogojne  ljubezni, ki smo jo deležni od naših staršev.

Življenski moto....
Živi in pusti živeti!

*ISKRICA IZ OTROŠTVA: Imel  sem največjo zbirko avtomobilčkov v soseščini in sem neutolažljivo jokal, ko sem med igro v peskovniku enega izgubil. Potolažil sem se šele, ko sem dobil popolnoma novega, istega.

Zdaj pa še nekaj čisto vsakdanjih vprašanj. Kava ali kakav?
Kava.

Glasbena zvrst: Hip -hop ali country?
Country.

Najljubša jed?
Dobro narejen zrezek.

Česa ne bi nikoli oblekel?
Verjetno večina pričakuje odgovor ženske tangice, ampak pravi odgovor je dolge gate. Tega pa res nikoli ne bi navlekel nase. (smeh)

Najljubša pesem?
Sve je lako kad si mlad (Prljavo kazalište)

In če člani skupine Prljavo Kazalište pravijo, da je vse lahko, ko si mlad, lahko zaključimo, da je vse lahko in vse dosegljivo, če imaš v svoji ekipi sodelavca kot je Mitja Urbančič.

Videogalerija

Fotogalerija