TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:27

VINO I NOC

DINO PETRIC

6:24

NEK' TI BUDE KRIVO

MAJA SUPUT

6:20

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

6:11

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

6:06

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

5:57

ZLATO MOJE

VINKO COCE

22. 11. 2019 13:07 | Oglasno sporočilo

Vstop v praznični december bo z Aktualom nepozaben!

Nagradna igra je zaključena. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Nagradna igra čaka na vas! Foto: Nagradna igra

Nagrade, ki bodo navdušile
Na Aktualu se že aktivno pripravljamo na praznično razpoloženje, saj v radijskem etru obljubljamo nepozabno praznično doživetje. Zato bomo svoje poslušalce pocrkljali na prav poseben način. Kako? Z darili, seveda!

Aktual se sliši bolje!
Od sobote, 23. 11., pa vse do petka, 29. 11., vas vabimo k poslušanju Aktualovih frekvenc. Ko boste v etru zaslišali naznanilo nagradne igre »S Philipsovimi popolnoma brezžičnimi slušalkami se Aktual sliši bolje!«, takoj pošljite SMS na številko 4567 s ključnima besedama AKTUAL PHILIPS.

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo med vsemi, ki boste v danih trenutkih poslali sms, izžrebali dva srečneža, ki bosta prejela Philipsove brezžične slušalke. 

Skupaj bomo podelili 10 brezžičnih slušalk Philips SHB2515!

SHB2515BK - LIFESTYLE 2.jpg


Philips SHB2515: Resnično brezžične ušesne slušalke
Nič več kablov in nadležnega zapletanja! Philipsove brezžične slušalke so ustvarjene za tiste, ki bolj kot glasbo obožujejo le še svobodo med gibanjem, delom in vsakodnevnimi aktivnostmi. Te brezžične ušesne slušalke se ob pomoči prenosnega polnilnega etuija ponašajo z osupljivo 100-urno avtonomijo predvajanja. Udobno uživanje v odličnem zvoku brez predaha in neposrednem dostopu do digitalnega pomočnika telefona je končno na dosegu naših ušes.

100 ur predvajanja ali pogovorov
Etui slušalk Philips SHB2515 deluje kot polnilna enota, popolnoma napolnjene pa omogočajo do 100 ur predvajanja. Eno polnjenje slušalk preko ohišja traja približno 1,5 ure in zagotavlja 5 ur predvajanja ali pogovorov. Ohišje z vgrajeno polnilno postajo 3350 mAH lahko preko vhoda USB napolni tudi telefon.

Udobje in varnost
S tesno prilegajočo in lahko zasnovo lahko v resničnem udobju brezskrbno uživamo v svoji glasbi. Mehka gumirana krilca se tesno prilegajo ob spodnjo stran uhlja, izmenljivi ušesni čepki slušalk pa omogočajo popolno prileganje ušesnemu kanalu in skrbijo, da ne izpustimo nobenega zvoka.

Vedno odličen zvok
Na prvem mestu pri nakupu slušalk je seveda zvok. Tega se zavedajo tudi pri Philipsu, zato so uporabili 6 mm akustične pogonske enote iz neodima, ki zagotavljajo odličen zvok in udarne nizke tone. Ovalna akustična cev poveča pasivno protihrupno izolacijo, način Mono pa omogoča, da lahko eno uho pustimo prosto in lažje spremljamo svet okoli sebe. Tudi ko govorimo po telefonu, lahko pozabimo na nadležne odmeve, saj vgrajeni mikrofon omogoča jasno in nemoteno zvezo.

Pametno združevanje prek Bluetooth
Slušalke so pripravljene na združevanje takoj, ko jih vzamemo iz etuija, zapomnijo pa si tudi zadnjo napravo, s katero so bile združene.

Preprosto upravljanje z enim samim gumbom
Upravljanje glasbe in klicev še nikoli ni bilo preprostejše. Z večnamenskim gumbom preskočimo glasbo, sprejmemo in zavrnemo klic ali prikličemo telefonskega pomočnika.

Več na: philips.si/slusalke

Splošni pogoji