TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

11:07

DUNAV

UCITELJICE

10:58

MALO POMALO

KARMA

10:55

ISPOD MARELICE

VLADIMIR KOCIS ZEC

10:50

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

10:42

ONO NAJBOLJE

MARTIN ZUNEC

10:38

UKRADI ME NAZAJ

SOPRANOS

08. 11. 2019 13:06 | RA

"AKTUAL IN BARTOG, RAB'M GUME"!

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Nagradna igra Foto: aktual

Zima se približuje in tudi letos smo se na Aktualu odločili, da bomo skupaj s trgovinami Bartog poskrbeli za brezskrbno vožnjo v vseh zimskih razmerah za kar 5 srečnežev!

Za vas smo pripravili 5 kompletov vrhunskih zimskih gum Continental!

Kako do nagrade?

Od ponedeljka, 11.11. do petka, 15.11. se prijavite za sodelovanje v nagradni igri preko SMS-a na 4567 s ključno besedo AKTUAL BARTOG in ŠTEVILOM COL vaših pnevmatik.

Vsak dan bomo ob naključnem času izžrebali enega sodelujočega in ga poklicali na njegovo telefonsko številko. Če se bo pravilno oglasil z »Aktual in Bartog, rab'm gume«, bo komplet zimskih gum Continental njegov! Če se oglasi kakorkoli drugače, nagrade ne prejme, priložnost pa damo naslednjemu izžrebanemu.

Trgovine Bartog zdaj na 37-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik - že 30 let.

BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti!Več na bartog.si!

***

Da vam bo lažje:

Prihaja 15. november, ko je našim jeklenim konjičkom potrebno zagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.

In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, katere lahko prevzamete na 37-ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani na Rudniku, Viču ali Fužinah, v Novem mestu, Črnomlju, Brežicah, Mariboru, Kopru itd. Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.

Več na bartog.si

Splošni pogoji