TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:10

ZAKLAD

MARAAYA

12:06

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

11:57

ZAKUNI SE LJUBAVI

SREBRNA KRILA

11:53

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

11:49

CE SE OD SPOMINOV DA ZIVET

CUKI IN KVATROPIRCI

11:42

KONOBARU

FRANO PEHAR & TARAPANA

11. 11. 2019 06:00 | K. Š.

Aktualove zvezde pri tebi doma: Klapa Kampanel

Si predstavljate, da v teh turobnih dneh, polnih dežja na vaša vrata potrka klapa, ki vam bo narisala poletje, obudila spomine na Dalmacijo in vas popeljala na prelepe plaže? Naj sanje postanejo resničnost!

Naj Klapa Kampanel potrka pri vas doma! Foto: Arhiv

Klapa Kampanel v vaši dnevni sobi!
Se spomnite preteklega poletja, brezskrbnih dni, sonca in belih plaž Dalmacije? Čas je, da vam ta občutek pričaramo pri vas doma – s Klapo Kampanel. Spustite Klapo v vaš dom, ta pa vam bo narisala občutek, kakršnega v objemu vašega doma še niste imeli! Pričarala vam bo tisto pravo poletno ljubezen v glasbi.

Prijavite se in začutite košček Dalmacije
Si želite tega doživetja? Prijave zbiramo do četrtka, 14. 11. 2019 do 10. ure in že nestrpno čakamo, da bomo lahko nekoga osrečili in mu pričarali velik nasmeh.

Kaj morate storiti?


Čim prej nas pokličite na našo telefonsko številko 041 30 40 50. Vaša naloga je, da nas in Klapo Kampanel – PREPROSTO PREPRIČATE, zakaj naj potrkajo prav na vaša vrata. 

Povejte nam, kdo ste in od kod kličete ter nas s svojo prijavo osvojite tako, da bomo izbrali prav vas. S tem si lahko precej povečate možnosti, saj bomo izžrebali pet finalistov, končnega zmagovalca, ki ga bo obiskala Klapa Kampanel, pa bo določila žirija.

Prijavite sebe ali osebo, ki ji presenečenje pripravljate in pustite, da se Aktualove zvezde oglasijo prav pri vas doma!


Splošni pogoji


"Aktualove zvezde pri Tebi doma" – KLAPA KAMPANEL!