TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:17

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

1:13

VECJA OD NEBA

JAN PLESTENJAK

1:10

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

1:06

AJME STA TE VOLIN

KLAPA RISPET

1:03

BOLIS ME LJUBAVI

MLADEN GRDOVIC

0:58

NIJE VREDNO SINE MOJ

KEMAL MONTENO & DUSAN SVILAR

05. 07. 2019 11:55 | RA

Aktualova Quattro rima

Glasujte za najljubšo rimo in osvojite slastne nagrade!

Nagradna igra Foto: RA

V vročih poletnih dneh zagotovo najbolj prija skok v morje. Na Aktualu pa smo poskrbeli za malo drugačno ohladitev. Skupaj z Ledom podarjamo paket slastnih sladoledov Quattro za celo družino, s katerimi boste lahko uživali v senci pod čisto novimi Ledo senčniki.

Kako do nagrade?

Voditelji bodo od ponedeljka, 8.7., do petka, 12.7., vsak dan izžrebali en okus sladoleda Quattro in sestavili rimo. Pošljite SMS na številko 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek LEDO in imenom voditelja, ki je po vašem mnenju sestavil boljšo rimo.

Vsak dan po 17:30 izžrebamo po dva nagrajenca, ki prejmeta paket sladoledov Quattro za celo družino in Ledo senčnik. Petkovega nagrajenca izžrebamo po 16. uri.

Ponedeljkovi nagrajenki sta ga. Sonja iz Trebelna in ga Ksenija iz Radeč, torkovi ga. Anamarija iz Ljubljane in ga. Nataša iz Stahovice, sredina nagrajenca sta g. Nejc in ga. Nevenka.

RA Ledo 625x375-2-1.jpg
Novi Quattro okusi
RA

Uživajte v dveh novih in očarljivih kombinacijah okusov Quattro sladoleda

Tudi to poletje je Ledo pripravil pravo sladoledno poslastico, ki bo navdušila vso družino. Ne glede na to kakšne okuse imate radi, ima Quattro vedno nekaj za vsakogar. Tokrat je Quattro družina bogatejša za osem očarljivih okusov, ki jih prinašata Quattro Americano in Quattro Rhapsody.

Quattro Americano je tukaj, da vas razvadi z okusi slastne mlečne čokolade, burbonske vanilije, čokoladnega piškotka brownie in kikirikija. Če ste pomislili, da ne more biti bolje, ste se zmotili. Tukaj imamo tudi okus preliva čokolade in karamele ter posip iz drobtinic kikirikija v mlečni čokoladi, ki bo tole očarljivo sladoledno kombinacijo naredil absolutno popolno.

Prav tako morate okusiti rapsodijo okusov z Mini Quattro Rhapsody, ki vas bo razvadil z očarljivimi okusi čokolade, kokosa, mandljev in vaflov. Za še večji užitek je tukaj tudi preliv kokosa in posip iz kokosovih drobtinic in praženih mandljev. Tisto, zaradi česar je sladoled še bolj poseben, je soft ice receptura, ki mu poda mehko strukturo tudi pri -18 stopinj. Z novim Mini Quattrom ni čakanja, tako da v sladoledu lahko uživate takoj, ko ga vzamete iz zamrzovalnika.

Presenetite majhne in velike člane svoje družine ter jim privoščite posebne trenutke uživanja ob novih Quattro okusih.

Več na http://www.ledo.si/si/

Splošni pogoji