TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:42

KONOBARU

FRANO PEHAR & TARAPANA

11:38

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

11:34

PROPLAKAT CE SRCE

KLAPA SUFIT

11:28

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

11:25

PIJEMO DANIMA

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

11:22

JEDNA NA 100

DOMENICA

11:17

U LJUBAV VJERE NEMAM

GIBONNI & OLIVER DRAGOJEVIC

11:13

NAJLJEPSA

IVAN IVE ZUPANOVIC

11:13

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

11:09

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

21. 06. 2019 22:39 | RA

Moje najlepše počitnice na morju

Nagradna igra je zaključena, vsem nagrajencem pa iskreno čestitamo!

Moje najlepše počitnice na morju Foto: RA

Poletje, sonce, morje, plaža. Počasi že vsi sanjamo o najlepših in nepozabnih počitnicah v tem poletju. Na Aktualu smo se odločili, da nekomu polepšamo vroče dni in skupaj z Adrio Ankaran smo organizirali vročo nagradno igro.

Vsak dan, od ponedeljka, 24.6., do petka, 28.6., bomo na našo tajnico na telefonsko številko 041 30 40 50 sprejemali klice, vaša naloga pa je, da nam opišete svoje najlepše počitnice na morju.

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali dva nagrajenca, ki prejmeta 2 bona v skupni vrednosti skoraj 500€ za najem mobilne hiške v resortu Adria Ankaran za do 4 osebe, ki ju lahko koristite od 1.9. do 15.10.2019, glede na razpoložljivost.

AdriaAnkaran_Plaza_IMG_3299.jpg
Resort Adria Ankaran
RA

Resort Adria Ankaran

Ponudba resorta Adrie Ankaran je še posebej naklonjena družinam. Zato so za vas pripravili nepozabne družinske počitnice na najlepši slovenski obali.

Ponudba vključuje:

- uživanje v edini pravi mediteranski plaži na slovenski Obali, v naravni senci mogočnih dreves,

- morska plaža je z bogato naravno senco in plitvim morjem še posebej primerna za kopanje najmlajših. Poleg čofotanja v morju pa lahko uživate tudi v zunanjem in notranjem bazenskem kompleksu z morsko vodo…

- vsakodnevni bogat animacijski programi za otroke in vso družino,

- aktivne urice za fit starše.

NOVO v 2019:

- nov otroški igralni park na centralni plaži, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše male dopustnike,

- udobna namestitev v povsem novih Olive Family Suits 4*, posebej prilagojena mladim družinam, ki jih poleg udobja odlikuje verjetno najlepši razgled na slovensko morje,

- pozabili pa niso niti na goste, ki počitnikujejo s hišnimi ljubljenčki in v letošnjem letu so popolnoma prenovili Vile Bor, ki se sedaj ponašajo s 4 zvezdicami in so posebej opremljene za prijetno bivanje z vašimi ljubljenčki.

AdriaAnkaran_RibicevaKantinaIgrala_IMG_2287.jpg
Resort Adria Ankaran
RA

V resortu Adria Ankaran vam nudijo udobno nastanitev, kjer lahko izbirate med hotelskimi sobami, apartmaji in kampom (vse od parcel do mobilnih hišk), bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo, kopanje v zunanjem olimpijskem bazenu, savna park, pestra ponudba masaž in neg za dobro počutje in še več. Uživate lahko v vsakem vremenu, saj ima morje v bazenskem kompleksu vedno 30  ͦC. Kulinarično se lahko razvajate v dveh obnovljenih restavracijah z lokalnim pridihom: Ribičeva kantina in Taverna, ki se nahajata tik ob morju. Na voljo so številne aktivnosti na prostem, od mini golfa, do tenisa in odbojke, namiznega tenisa ...

AdriaAnkaran_Plaza_IMG_3272.jpg
Resort Adria Ankaran
RA

Splošni pogoji