OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:38

CVITA

PEJAKOVIC, ZLATKO

19:33

CIAO RAGAZZA

LATINO

19:31

RAD JO IMAM

ROK N BAND

19:25

JUDA

DRAGOJEVIC, PETAR

19:17

PALME IN VALOVI

MAMBO KINGS

19:10

BAM BAM BAM

CUKI

19:05

BARKA 2012

ZARATINO BAND

19:02

OKO ZELENO

LJUBAVNICI

18:56

MARINA

ZEBRA, MARK

18:51

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

17. 05. 2019 14:49 | RA

Aktualove žar legende

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem pa iskreno čestitamo!

Nagradna igra Foto: RA

ŽAR Legendi Darko in Miha bosta poskrbela za ROAST Aktualovih legend!

Darko Klemen in Miha Brajnik, ki gledalce navdušujeta v oddaji Žar Legende, se s svojo nalezljivo energijo tokrat iz malih ekranov selita na radio Aktual. V naslednjih dveh tednih spremljajte naš program, kjer bosta žarila Tanjo Žagar, Jasmina Stavrosa in druge nastopajoče legende.

Zabavajte se ob njunem roastu, ob tem pa se potegujte za bogate Lidlove nagrade! Lidl vam vsak dan priskrbi 2 ekskluzivni vstopnici za Roštiljado, ki je že razprodana!, Lidlov žar paket (set za žar + predpasnik) in Lidlovo darilno kartico v vrednosti 30 EUR (kot nalašč za čevapčiče :)!

Kako do nagrade?

V nagradni igri lahko sodelujete od ponedeljka, 20.5. pa do petka, 24.5. ter od ponedeljka, 27.5. do petka, 31.5. tako, da odgovorite na nagradno vprašanje.

Odgovor pošljite preko SMS-a na 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek ISKANI ODGOVOR.

V četrtek, 30.5. je nagradno vprašanje: "Kdo je najmlajši nastopajoči na letošnji Roštiljadi?"

         A) Luka Basi

               ali

         B) Tanja Žagar

Pravilni odgovor je bil: A) Luka Basi. Zadnji izžrebani nagrajenki pa sta ga. Barbara iz Novega mesta in ga. Darja iz Litije.

V sredo, 29.5. je nagradno vprašanje: "Kakšen je slogan Lidlove oddaje Žar legende?Pravilni odgovor je bil: Preprosto več žara za vas. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Tanja iz Moravč.

V torek, 28.5. je nagradno vprašanje: "Naštejte tri pevske dive, ki nas bodo zabavale na Roštiljadi!Pravilni odgovor je bil: Ines Erbus, Tanja Žagar in Natalija Verboten. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Tanja iz Žužemberka.

V ponedeljek, 27.5. je nagradno vprašanje: "Kako se imenuje Lidlova oddaja, ki jo skupaj vodita Miha Brajnik in Darko Klemen?Pravilni odgovor je bil: Žar legende. Izžrebani nagrajenec pa je g. Janko iz Senovega.

V petek, 24.5. je nagradno vprašanje: "Katerega leta je Lidlova žar legenda Darko Klemen zmagal na MaterChefu Slovenije?"Pravilni odgovor je bil: leta 2016. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Romana iz Žirov.

V četrtek, 23.5. je nagradno vprašanje: "Kje se bo odvijala Roštiljada?Pravilni odgovor je bil: Kardeljeva ploščad, Ljubljana. Izžrebani nagrajenec pa je g. Josip iz Ljubljane.

V sredo, 22.5. je nagradno vprašanje: "Kaj imata nabrušenega Lidlovi žar legendi Miha Brajnik in Darko Klemen?" Pravilni odgovor je bil: jezik in nož. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Sandra iz Ljubljane.

V torek, 21.5. je nagradno vprašanje: "Kdo je napisal himno letošnje Roštiljade?Pravilni odgovor je bil: Djomla KS. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Urška iz Ljubljane.

V ponedeljek, 20.5. odgovorite na nagradno vprašanje: "Kdo prispeva tono čevapčičev, ki jih častimo na Roštiljadi?"

             A) Darko in Miha ali

             B) Aktual in Lidl

Pravilni odgovor je bil: b) Aktual in Lidl. Izžrebana nagrajenka pa je ga. Branka iz Polzele.

Od torka, 21.5. naprej vsak delovnik po 9. uri izžrebamo enega nagrajenca. Zadnji dan nagradne igre, v petek, 31.5. pa izžrebamo 2 nagrajenca. Tako bo Lidl skupno podelil 10 vrhunskih nagrad!

zar.PNG
Žar legendi Miha in Darko
RA

ŽAR LEGENDE je Lidlova blagovna znamka, ki ponuja bogat izbor svežih in kakovostnih izdelkov za žar. Za vsak piknik, žur, Roštiljado ali pa druženje ob dobrotah žara je Lidl pravi naslov, saj na enem mestu dobite čisto vse, kar potrebujete.  

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)