TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:57

APSOLUTNO

UCITELJICE

12:54

TAM TAM TAM!

KINGSTON

12:50

USNE VARANE

IVAN ZAK

12:41

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

12:37

FALI CVICE

GORAN KARAN

12:32

VINO

TILEN LOTRIC

02. 03. 2019 08:00 | N.S.

Z Jamnico na Aktualov dan žena!

Z Jamnico na Aktualov dan žena Foto: RA

Drage dame! Dan, namenjen samo vam. Jamnica vas in vaše tri prijateljice odpelje na VIP večer.

Če ste si zaželele malo oddiha, dneva namenjenega samo vam in vašim prijateljicam, sproščenega klepeta in nepozabnega večera - prijavite se!

Kaj vas čaka? Razvajanje v lepotnem salonu Studio 4, kosilo s predstavniki Jamnice, VIP prevoz z osebnim šoferjem in ogled koncerta ter ekskluzivno druženje z nastopajočimi na Aktualovem dnevu žena, 8. marca v Stožicah.

Kako? Poiščite kupon v Novicah Svet 24 in se prijavite. Akcija poteka do četrtka, 7.3. do 12.ure, ob 13-ih pa izžrebamo srečno nagrajenko.
Izžrebana nagrajenka je ga. Nena! Iskrene čestitke in veliko užitkov na koncertu! :)

Splošna pravila

Jamnica je gazirana naravna mineralna voda izvirske čistosti, kristalne bistrosti in pitnosti. Odlikuje jo edinstvenost okusa, uravnotežena sestava mineralov in naravna gaziranost. Črpajo jo v Jamnički kiselici iz 500 metrov globokega podzemnega izvira.

Jana ima izjemno mineralno sestavo z zelo dobrim razmerjem kalcija in magnezija. Naravno mineralno vodo Jano črpajo iz 800 metrov globokega in 7.000 let starega izvira Sveta Jana, skritega sredi neokrnjene narave svetojanskih hribov.


Jana ledeni čaji zagotavljajo osvežitev s hkratnim uživanjem v sladko-sadnih okusih breskve, gozdnih sadežev in limone. Ledeni čaji so izdelani na osnovi vode Jana z dodatkom zeliščnih izvlečkov, naravnih arom in sadnega soka. Ne vsebujejo umetnih barvil in umetnih sladil. Zaradi najmodernejše aseptične tehnologije polnjenja so tudi brez konzervansov.