OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

03:16

ZIVI DANAS

ZECIC, DRAZEN

03:12

TO MI JE VSEC

PUSLAR, NINA

03:08

MANGUPSKA

COLIC, ZDRAVKO

03:04

ISTRIANA

VUICA, ALKA AND SANDRA

03:01

NORA NOC

ZAGAR, TANJA

02:54

DALMACIJO, FALA TI

PEJAKOVIC, ZLATKO I KLAPA CAMBI

02:51

ONLY YOU

CAPTAIN JACK

02:48

KAVANA

BELAN, NENO

02:44

SMEH IN SOLZE

PLESTENJAK, JAN

02:40

TI SI LIJEPA

CRVENA JABUKA

02. 03. 2019 08:00 | N.S.

Z Jamnico na Aktualov dan žena!

Z Jamnico na Aktualov dan žena Foto: RA

Drage dame! Dan, namenjen samo vam. Jamnica vas in vaše tri prijateljice odpelje na VIP večer.

Če ste si zaželele malo oddiha, dneva namenjenega samo vam in vašim prijateljicam, sproščenega klepeta in nepozabnega večera - prijavite se!

Kaj vas čaka? Razvajanje v lepotnem salonu Studio 4, kosilo s predstavniki Jamnice, VIP prevoz z osebnim šoferjem in ogled koncerta ter ekskluzivno druženje z nastopajočimi na Aktualovem dnevu žena, 8. marca v Stožicah.

Kako? Poiščite kupon v Novicah Svet 24 in se prijavite. Akcija poteka do četrtka, 7.3. do 12.ure, ob 13-ih pa izžrebamo srečno nagrajenko.
Izžrebana nagrajenka je ga. Nena! Iskrene čestitke in veliko užitkov na koncertu! :)

Splošna pravila

Jamnica je gazirana naravna mineralna voda izvirske čistosti, kristalne bistrosti in pitnosti. Odlikuje jo edinstvenost okusa, uravnotežena sestava mineralov in naravna gaziranost. Črpajo jo v Jamnički kiselici iz 500 metrov globokega podzemnega izvira.

Jana ima izjemno mineralno sestavo z zelo dobrim razmerjem kalcija in magnezija. Naravno mineralno vodo Jano črpajo iz 800 metrov globokega in 7.000 let starega izvira Sveta Jana, skritega sredi neokrnjene narave svetojanskih hribov.


Jana ledeni čaji zagotavljajo osvežitev s hkratnim uživanjem v sladko-sadnih okusih breskve, gozdnih sadežev in limone. Ledeni čaji so izdelani na osnovi vode Jana z dodatkom zeliščnih izvlečkov, naravnih arom in sadnega soka. Ne vsebujejo umetnih barvil in umetnih sladil. Zaradi najmodernejše aseptične tehnologije polnjenja so tudi brez konzervansov.


Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)