TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:50

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15:48

STOJIN NA KANTUNU

DJAVOLI

15:42

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

15:38

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

15:32

UZBUNA

SEVERINA

15:28

DA JE SRECE BILO

JASMIN STAVROS

29. 11. 2018 15:30 | J.B.

"Chio pikado!"

Nagradna igra je zaključena! Hvala vsem za sodelovanje, nagrajencem pa iskreno čestitamo!

Chio izziv Foto: RA

»Vau«!To je bil prvi odziv naših sodelavcev, ki so poskusili novi Chio Donuts.

Donutova oblika je prepoznavna po vsem svetu, vajeni pa smo jih v različnih možnih sladkih okusih. In ko smo mislili, da smo bili priča že vsem možnim kombinacijam okusov, nas je Chio s svojimi Donutsi pozitivno presenetil. Predstavljajte si, da vaše brbončice sprva zaznajo slan okus arašidov. Par trenutkov kasneje pa se razvije sladek okus karamele. Da, to je novi Chio Donuts okus.

Se vam cedijo sline po tem novem Chio Donuts? Si ga želite poizkusiti? V trgovinah Interspar po Sloveniji boste imeli v prvi polovici decembra možnost poskusiti nove Chio Donutse in se o njihovem edinstvenem okusu ter hrustljavosti prepričati sami.

Ekipa Radia Aktual je za vas v Intersparih po Slovenijipripravila nagradno igro ˝Chio pikado˝. Z metom žogice v Chio pikado si lahko priigrate Magic Pop pokovko za mikrovalovno pečico, promocijske nagrade Chio ali Radia Aktual ali se uvrstitev žreb za Sparove darilne kartice. Podelili bomo kar 4 darilne kartice v skupni vrednosti 1.000 €, ker vemo, da vam bodo prišle prav pri vseh prazničnih nakupih v trgovinah Spar in Interspar.

Aktualova Chio turneja po Sloveniji bo potekala od srede, 5. 12. 2018, do sobote, 8. 12 2018 ter od srede, 12. 12. 2018, do sobote 15. 12. 2018, v trgovinah Interspar po Sloveniji.

Bodite tam, poskusite nove Chio Donutse ter se potegujte za izvrstne nagrade!

Žrebanje za dobitnike Spar darilnih kartic v vrednosti 250 € pa bo potekalo v ponedeljek, 10.12., ko izžrebamo 2 dobitnika in v ponedeljek, 17.12., ko prav tako izžrebamo 2 dobitnika.

DATUM AKTIVNOSTI NA TERENU.JPG
Interspari po Sloveniji
RA

Splošni pogoji

Chio.JPG
Nov okus Chio Donuts
RA