TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:53

MISKO MOJ

JOLE

11:49

NISTA KONTRA SPLITA

DINO DVORNIK

11:40

DALMATINKA

SEVERINA

11:36

TI BOS VEDNO PRVI

HELENA BLAGNE

11:33

NE DAJ DA TE SLOME

DRAZEN ZECIC

11:28

LJUBAV STARA

GAZDE

03. 11. 2018 00:01 | Radio Aktual

PO NOVE GUME NA AKTUAL - S TRGOVINAMI BARTOG

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem čestitamo in jim želimo varno vožnjo!

Bartog zimske pnevmatike Foto: Radio Aktual

Vas pozimi vedno skrbi kako se boste odpeljali v službo, če bo zapadlo veliko snega ali če bo zunaj poledica? Sedaj je vsaka skrb odveč! Na Radiu Aktual smo za prav vse voznike, ki si želijo čisto nove avtomobilske gume, pripravili super nagradno igro!

Poslušajte popoldanski program v času od 5.11. do 14.11. 2018 in ko zaslišite zvočni signal, hitro v akcijo! Pošljite SMS na številko 4567, s ključno besedo AKTUAL BARTOG! Izmed vseh SMS sporočil bomo vsak dan nekoga izžrebali, ga poklicali ter mu zastavili avtomobilistično vprašanje. Če bo odgovor pravilen, ste korak bližje čisto novim zimskim gumam Continental.

V sredo, 14.11.2018, bomo izmed vseh, ki boste pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, izžrebali 3 nove dobitnike čisto novih zimskih gum Continental!

Trgovine Bartog zdaj na 35-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik, že 22 let.

BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti! Več na bartog.si!

***

Da vam bo lažje:

Prihaja 15. november, ko je našim jeklenim konjičkom potrebnozagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.

In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, katere lahko prevzamete na 35-ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani na Rudniku, Viču ali Fužinah, v Novem mestu, Črnomlju, Brežicah, Mariboru, Kopru itd. Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.

Več na bartog.si

                                                                             Splošni pogoji