OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

03:16

ZIVI DANAS

ZECIC, DRAZEN

03:12

TO MI JE VSEC

PUSLAR, NINA

03:08

MANGUPSKA

COLIC, ZDRAVKO

03:04

ISTRIANA

VUICA, ALKA AND SANDRA

03:01

NORA NOC

ZAGAR, TANJA

02:54

DALMACIJO, FALA TI

PEJAKOVIC, ZLATKO I KLAPA CAMBI

02:51

ONLY YOU

CAPTAIN JACK

02:48

KAVANA

BELAN, NENO

02:44

SMEH IN SOLZE

PLESTENJAK, JAN

02:40

TI SI LIJEPA

CRVENA JABUKA

03. 11. 2018 00:01 | Radio Aktual

PO NOVE GUME NA AKTUAL - S TRGOVINAMI BARTOG

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem čestitamo in jim želimo varno vožnjo!

Bartog zimske pnevmatike Foto: Radio Aktual

Vas pozimi vedno skrbi kako se boste odpeljali v službo, če bo zapadlo veliko snega ali če bo zunaj poledica? Sedaj je vsaka skrb odveč! Na Radiu Aktual smo za prav vse voznike, ki si želijo čisto nove avtomobilske gume, pripravili super nagradno igro!

Poslušajte popoldanski program v času od 5.11. do 14.11. 2018 in ko zaslišite zvočni signal, hitro v akcijo! Pošljite SMS na številko 4567, s ključno besedo AKTUAL BARTOG! Izmed vseh SMS sporočil bomo vsak dan nekoga izžrebali, ga poklicali ter mu zastavili avtomobilistično vprašanje. Če bo odgovor pravilen, ste korak bližje čisto novim zimskim gumam Continental.

V sredo, 14.11.2018, bomo izmed vseh, ki boste pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, izžrebali 3 nove dobitnike čisto novih zimskih gum Continental!

Trgovine Bartog zdaj na 35-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik, že 22 let.

BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti! Več na bartog.si!

***

Da vam bo lažje:

Prihaja 15. november, ko je našim jeklenim konjičkom potrebnozagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.

In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, katere lahko prevzamete na 35-ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani na Rudniku, Viču ali Fužinah, v Novem mestu, Črnomlju, Brežicah, Mariboru, Kopru itd. Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.

Več na bartog.si

                                                                             Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)