OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:17

PALME IN VALOVI

MAMBO KINGS

19:10

BAM BAM BAM

CUKI

19:05

BARKA 2012

ZARATINO BAND

19:02

OKO ZELENO

LJUBAVNICI

18:56

MARINA

ZEBRA, MARK

18:51

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

18:48

MALI ORKESTAR

DANIJELA I GIULIANO

18:41

KO BI REKO DRAGA

ROGOZNICA, BORIS

18:36

MI SE NOCU MIRIMO

TODOSOVSKI, MIRO

18:32

NAJLEPSA SI

VICTORY

25. 09. 2018 14:56 | RA

PRIHAJA HUD BOJ ZA NASLOV BIGGEST MIGIMIGI WINNER

NA AKTUALU se bosta udarili dve ekipi!

Migimigi izziv Foto: RA

Letošnja jesen bo migimigastična! Obeta se največja rekreacija na prostem – MigiMigi dan, na kateri boste imeli edinstveno priložnost, da spoznate in preizkusite več kot 40 vodenih vadb, strokovnih predavanj in delavnic - vse to in še več v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev. Na vas čaka tudi zabavni spremljevalni program, glasbena rekreacija s Trkajem in skupino Calypso ter številna druga presenečenja!

Največjo rekreacijo na prostem pričakujejo tudi Aktualovci!

Tudi Aktualovca Jure Ličen in Mojca Gornik že nestrpno pričakujeta največjo rekreacijo na prostem – predvsem Jure, ki ga je Mojca zalotila, kako je na skrivaj treniral! In to ne sam, ampak v družbi razvpite, energične in glasne trenerke iz shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija – Nataše Gorenc!

Kaj pa zdaj?

Mojca se je odločila, da bo tudi sama pričela trenirati, zato je na pomoč poklicala Natašine največje nasprotnike – Matica Kolenca in Indiro Ekić. In začele so se hude, intenzivne priprave na MigiMigi dan!

Zdaj gre pa zares!

Tako Jure in Nataša, ki sestavljata RDEČO ekipo, kot tudi Mojca in Matic ter Indira, ki sestavljajo MODRO ekipo, so sklenili hud dogovor. Vse do nedelje, 30. septembra, bodo pridno trenirali, na MigiMigi dnevu pa bodo dokončno pomerili svoje moči in pokazali, katera ekipa je močnejša!

Bi se pomeril tudi ti?  Kateri ekipi se boš pridružil/a?

Obišči Aktualov Facebook in v komentar pod videom, oddaj svoj glas. Glasuješ lahko z všečkom za RDEČO ekipo ali pa s srčkom za MODRO ekipo, nato pa obvezno označi še prijatelje/prijateljice, s katerimi bi se brezplačno udeležil/a MIGIMIGI DNEVA, na katerem se bomo skupaj pomerili za zmago!

Izmed prijavljenih bomo izbrali 20 oseb za vsako ekipo, ki dobijo prost vstop v Arboretum in se potegujejo za lepe praktične nagrade!

Pridi in zamigaj z Aktualovci!

V spodnjih videih pa lahko preveriš, da gre ZELOOO ZARES:Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)