OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

19:03

GLAS

MAGAZIN

18:57

NISVA PRVA NITI ZADNJA

KUMER, DOMEN

18:53

SVI PJEVAJU JA NE CUJEM

KOVAC, MISO

18:47

VOLIS ME LJUBAVI

DRAGOJEVIC, OLIVER

18:41

U PROLAZU

CETINIC, MERI

18:37

SVE STO SRCE POZELI

DANIJELA

18:32

WHAT A WONDERFUL WORLD

STEWART, ROD AND STEVIE WONDER

18:27

MILO MOJE

SKORO, MIROSLAV

18:23

MOG ZIVOTA TI SI VILA

BOMBA

18:16

DA SAM JA ON

GRUPA VIGOR

14. 09. 2018 10:40 | KK

Odkrijte zelenepoti.si tudi vi!

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem čestitamo!

Zelenepoti.si Foto: Radio Aktual

Zdaj, ko nas iztekajoče se poletje še razvaja z obilico ravno prav toplih sončnih dni, imamo idealno priložnost, da se odpravimo na aktiven izlet v naravo in zlezemo na kak vrh.

Na izlet so šli tudi vaši najljubši Aktualovi voditelji, ki objavljajo svoje najljubše skrite zelene kotičke na zelenepoti.si po Sloveniji.

Z aktivnostjo obremenimo organizem in moramo snovi, izgubljene med vadbo, nadomestiti in telo regenerirati.  Zato smo za vas pripravili polno košaro dobrot LCA iz ZELENIH DOLIN!

In kako lahko ravno vi osvojite svojo košaro LCA mlečnih izdelkov?

Vsak dan od  ponedeljka 17. 9. do petka 21. 9. lahko sodelujete v nagradnem žrebanju in osvojite  polno košaro LCA dobrot ZELENE DOLINE!

V jutranjem programu spremljajte namige na Radiu Aktual, vsak dan pa bomo v tem članku in na uradnem Facebook profilu Radia Aktual objavljali tudi video voditelja, ki se nahaja v svojem skritem zelenem kotičku. Lahko pa obiščete spletno stran zelenepoti.si, poiščete lokacijo, označeno z Aktualovo afno, saj bodo vaši najljubši Aktualovi voditelji vsak dan tudi tam objavljali lokacije svojih skritih zelenih kotičkov.

Primer označene lokacije Aktualovega voditelja nazelenepoti.si:

Zemljevid zelenepoti.si.jpg
Zelene poti
Radio Aktual

Preko SMS sporočila na številko 4567 pošljite ključno besedo AKTUAL  presledek KRAJ, kjer se Aktualov voditelj tisti dan nahaja. Primer vsebine sporočila: AKTUAL IZOLA. Tako bo košara LCA dobrot iz ZELENE DOLINE lahko prav vaša!

PETEK, 21.09.2018 - MOJCA GORNIK

Naša Mojca Gornik je enega izmed svojih skritih zelenih kotičkov našla čisto blizu službe. Pozorno si oglejte video, ne zamudite pa Mojčinih namigov v Aktualovem jutranjem programu in se potegujte za lepo nagrado!

Prepoznate kraj? Za dodatno pomoč obiščite stran zelenepoti.si

ČETRTEK, 20.09.2018 - ANITA GOŠTE

Tudi naša Anita Gošte se zaveda, da je sproščanje v naravi zelo pomembno. In v svoj skriti zeleni kotiček zavije velikokrat tudi po službi. Pozorno si oglejte video, ne zamudite pa Anitinih namigov v Aktualovem jutranjem programu in se potegujte za lepo nagrado!

Prepoznate kraj? Za dodatno pomoč obiščite stran zelenepoti.si

SREDA, 19.09.2018 - JURE LIČEN

Le kje v naravi se najraje sprošča naš Jure Ličen? Pozorno si oglejte video, ne zamudite pa Juretovih namigov v Aktualovem jutranjem programu in se potegujte za lepo nagrado!

Pa še dva namiga: video si lahko ogledate tudi na uradnem Facebook profilu Radia Aktual, za dodatno pomoč pa obiščite stran zelenepoti.si

TOREK, 18.09.2018 - KLEMEN BUNDERLA

Danes vam uganko, kje najraje preživlja prosti čas, predstavlja Klemen Bunderla. Pozorno si oglejte video, ne zamudite Klemnovih namigov v Aktualovem jutranjem programu in se potegujte za lepo nagrado!

Pa še dva namiga: video si lahko ogledate tudi na uradnem Facebook profilu Radia Aktual, za dodatno pomoč pa obiščite stran zelenepoti.si

PONEDELJEK, 17.09.2018 - TANJA SEME

V videoposnetku dobro prisluhnite naši Tanji Seme, ki vam bo predstavila svoj skriti kotiček - video si lahko ogledate tudi na uradnem Facebook profilu Radia Aktual.

Prepoznate kraj? Za dodatno pomoč obiščite stran zelenepoti.si

Hitro prižgite Radio Aktual in obiščite spletno stran zelenepoti.si, ki je lahko navdih, da se na izlet po zelenih poteh odpravite tudi sami.

Zelene-doline-banner-1000x500-px-LCA-2018-07A.JPG.JPG
LCA jogurti
www.zelenedoline.si

Izdelki LCA ZELENE DOLINE, odlični prvaki dobrega počutja, praznujejo že 20 let!

Uporabiti le najboljše iz narave je osnovna sestavina LCA jogurtov, medtem ko trenutki, ujeti v njihovi družbi, predstavljajo sproščujoče doživetje odličnosti.

Odlikuje jih nizka vsebnost maščobe, hkrati pa nosijo oznako »brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov« in so prav zato ambasadorji slogana Naprej z naravo. Slovensko mleko in proizvodni proces v domačem okolju omogočata, da so ponosni nosilci zaščitnega znaka »izbrana kakovost – Slovenija«.

Splošni pogoji

MC-zelene-poti-970x500px.jpg
zelenepoti.si
Radio Aktual

VideogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)