TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:13

DANI I GODINE

NINA BADRIC

8:07

UVIK ISTI

PETAR GRASO

7:57

KUPIT CU NAM SAT

ZELJKO BEBEK

7:54

PIJAN OD LJUBEZNI

ZAN SERCIC

7:46

RANO

MINEA

7:40

SKITNICA

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

07. 07. 2018 06:00 | RA

Postavimo poletje na glavo!

Nagradna igra je zaključena!

Foto: RadioAktual

Ste na Radiu Aktual že zasledili hit poletja "na glavo"? Ugotovite, za katero priljubljeno poletno pesem gre, in se potegujte za privlačne nagrade v skupni vrednosti več kot 2.000 €.

Ni pravega poletja brez hitov, ki obujajo spomine in rišejo nasmehe ob misli na prijetne počitniške dni. V veliki poletni nagradni igri smo enega najbolj znanih (psst! namig: slovenskih) hitov poletja postavili na glavo in odvrteli vzvratno - "od zadaj".

Pozorno poslušajte in če prepoznate za katero pesem gre, hitro kliknite na spletno stran www.osvoji-nagrado.si, kjer lahko s pravilnim odgovorom v nagradni igri Poletje na glavo osvojite do 1.000€ na darilni kartici Mercator!

Ste zamudili hit na glavo na radiu ali ga želite poslušati še enkrat? Predvajajte ga tukaj!

Imate tudi odlično priložnost, da se potegujete za bogate nagrade tako, da skočite na Aktualov Facebook in v komentar pod objavo "Poletje na glavo" zapišete svoj ime in priimek "vzvratno". V Petek 13.7. bomo ob 15.uri izbrali dva nagrajenca, ki bosta prejela paket izdelkov P&G, o nagradi pa ju bomo obvestili tudi na njunem Facebook profilu.

Veliko nagradno igro Poletje na glavo so omogočili izdelki P&G. Blagovne znamke Ariel, Dash, Lenor, Jar, Ambi Pur, Pampers, Always, Pantene, Head & Shoulders, Old Spice, Gillette, Venus in Oral-B so pravi hiti vsakega gospodinjstva. Poletni vonji in svežina, ki jo izdelki prinašajo v vsakdan pa poskrbijo, da boste tudi sami brezskrbno skočili v poletje 'na glavo'.

Povečajte si možnosti za nagrado!

V nagradni igri Poletje na glavo lahko sodelujete tudi z nakupom zgoraj naštetih blagovnih znamk v Mercatorju. Shranite račun nakupa in obiščite spletno stran Osvoji-nagrado.si, kjer vas čakajo nadaljnja navodila. Več nakupov, več možnosti, da bo letošnje poletje res postavljeno na glavo!

Splošni pogoji sodelovanja.