TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:20

ZORICA

MEJASI

18:13

KOKOLO

MAGAZIN

18:10

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

18:06

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

18:03

KAMIONDZIJA

LUKA BASI

17:59

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

08. 05. 2017 13:47 | R.A.

Pripravite se … prihaja AVE GRILL MOBIL!!

Čas piknikov je tudi čas druženja s prijatelji. Ker ste Aktualovci naši najboljši prijatelji je prav, da se temu primerno tudi skupaj pozabavamo.

Ave grill mobil Foto: R.A.

Aktualovci prihajamo k vam!! Ja, na vaš "roštilj plac" se pripeljemo z AVE GRILL MOBILOM, polnim okusnih žar dobrot in ohlajene pijače. S sabo seveda pripeljemo še žar, žar mojstra, dobro voljo in vse kar potrebujemo za pravi roštilj žur!

Vaša naloga je da, pripravite "roštilj plac" in povabite sosede, prijatelje, družino,... To je vse! Za vse ostalo poskrbimo Aktualovci z Ave grill mobilom

Naj vam vašo roštiljado zavidajo vsi sosedje!!

Prijavite se na super mobilni roštilj Ave grill mobil.
Kako?
Na Aktualovem Facebook profilu pod objavo na kateri boste videli kako roštiljata naša voditelja Klemen Bunderla in Grega Javornik, napišite koliko številčna družba ste in NUJNO prilepite še fotografijo vaše lokacije za našo skupno roštilj fešto. Namig: Bolj ko bo slika izvirna več je možnosti, da boste izbrani ravno vi. 
Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali nekoga, h kateremu se bomo Aktualovci pripeljali z Ave grill mobilom in poskrbeli, da bo vaša roštiljada nepozabna in še dolgo odmevala po sosednjih hišah!


KDAJ PRIDEMO K VAM?
Z Ave grill mobilom vas presenetimo, zažuramo in zažarimo skupaj v soboto 13. in 20. maja. Ste pripravljeni?

Aktualovca Grega Javornik in Klemen Bunderla kot vidite izbirata res neverjetne lokacije za roštilj. Zato ne odlašajte! Ni ovir za Ave grill mobil. Prijavite se in z malo sreče pridemo prav k vam!

Mi že komaj čakamo! =)


1