Zadnje predvajane

14:12

SAMO S TOBOM SAM UPOZNAO LJUBAV

SKUGOR, MARKO I OLIVER DRAGOJEVIC

14:08

NE SPREMINJAJ ME

DITKA

14:04

SUZE BISERNE

MAGAZIN

13:56

LJUBIM TE ZDAJ O ALICE

FLISER, EDVIN

13:51

OPROSTI DUSO

KLAPA SUFIT

13:47

VRATI MI SE NESRECO

MILIGRAM

13:38

DOK SLUSAM RADIO

SOLA, ANTONIJA

13:35

TI AMO TI AMO

ALEXIA

13:32

PUSTI SONCU V SRCE

POP DESIGN

13:26

KO NAM BRANI

GRASO, PETAR

14. 04. 2017 16:53 | R.A.

Krepki Fitness cheese recepti!

Si želite obrok, ki vas nasiti, ima veliko beljakovin in hkrati poskrbi za ohranjanje ali celo zmanjšanje telesne teže? Visoko beljakovinski sir Fitness cheese Mlekarne Krepko je pravi za vas!

Aktualovci predstavljamo: Krepki Fitness cheese recepti

Lahko bi rekli, da smo ujeli ravno pravšnje obdobje. Šunka, jajca, potica, ... Vam je znano, kajne? Takšnih in drugačnih priložnosti, da jemo in si "damo duška", se nihče ne brani. Lahko pa okusno in zdravo hrano združimo v eno. Aktualovci smo za vas pripravili odlične Fitness cheese recepte, kateri vas ne bodo pustili na cedilu. Med drugim vsebujejo visoko beljakovinski sir "Fitness cheese"  Mlekarne Krepko. Za vse tiste, ki radi jeste dobro in zdravo hrano in tudi za vse, ki se ukvarjate s športom. Tukaj so krepki Fitness cheese recepti! Ne samo, da boste lahko dobro jedli in s tem poskrbeli tudi za svoje zdravje. Imate priložnost, da glasujete za najboljši recept in osvojite okusno nagrado!

NAGRADNA AKCIJA: Glasujte in osvojite nagrade! 

Res je! Krepki Fitnes cheese recepti niso uporabni samo za okusen in predvsem zdrav predlog vaši malici, večerji, ... Imate tudi priložnost glasovati za najboljši recept in s tem priložnost, da osvojite PAKET IZDELKOV Mlekarne Krepko! Vsak dan od ponedeljka 17. aprila do petka 21. aprila, bo na Aktualovi spletni strani objavljen nov recept. Izberite recept, ki je vam najljubši in glasujte zanj. Vsak dan bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel super okusno nagrado, ki jo podarja Mlekarna Krepko.

Pomembna sestavina receptov, ki jih predlagamo Aktualovci je visoko beljakovinski sir Fitness cheese, ki ga predstavlja Mlekarna Krepko. Manj masten, veliiiiko beljakovin, odličen za mišično maso, pripomore k izgubi kilogramov ali ohranjanju telesne teže, ... TO JE FITNESS CHEESE! 

Za sodelovanje kliknite TUKAJ!

Nagrajenci:

- Tatjana Kranjc

- Jože Knez

- Saša Stopar

Pogoji sodelovanja


Fitness cheese

"Fitness cheese" poltrdi sir je visoko beljakovinski sir, izdelan iz mleka z manj maščob. Je odlična hrana za mišično maso. Ker je manj masten, pripomore k izgubi kilogramov ali ohranjanju telesne teže. Pomembne lastnosti fitnes sira so:
- idealno razmerje 2,8:1 med omega 6 in omega 3 maščobnimi kislinami,
- idealna hrana za mišično maso,
- ker je manj masten, pripomore k izgubi kilogramov ali ohranjanju telesne teže,
- dalj časa ohranja občutek sitosti,
- je bogat vir beljakovin, ima nizek glikemični indeks.

Beljakovine so ključen gradnik mišičnega tkiva. Mišično tkivo je največji porabnik energije v telesu. Zapomnimo si: več mišic imamo, večja je poraba kalorij in hitreje bomo shujšali.
Nizek glikemični indeks - Ta hranila zagotavljajo počasno sproščanje glukoze v kri. Na ta način zagotavljajo telesu energijo, brez prevelikega sroščanja inzulina. Zapomnimo si: kadar so nivoji inzulina visoki, se maščobe ne morejo porabljati, temveč se nalagajo. Zato je pomembno izbirati živila z nizkim glikemičnim indeksom.
Vreme

Ljubljana

25.04.2017

15°
 • SRE.

  10° / 16°

 • ČET.

  6° / 15°

 • PET.

  3° / 14°

 • SOB.

  -1° / 17°

 • NED.

  2° / 19°

Aktualne radijske novice