TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:33

MOJA STIKLA

SEVERINA

5:28

NE ZOVI MAMA DOKTORA

PRLJAVO KAZALISTE

5:24

NON STOP

KINGSTON

5:20

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

5:17

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

5:13

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

5:07

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

5:03

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

4:54

SANJAO SAM MOJU RUZICU

LETECI ODRED

4:52

NAPILE SE ULICE

BIJELO DUGME

29. 03. 2017 21:22 | R.A.

Konec z izgovori: Sv.nikoli je pred vrati!

Bliža se čas, ko bodo vaši izgovori za nedokončanje dela odpadli! Prijeti bo treba za orodje in postoriti vse, s čimer ste odlašali do sedaj. Kako to najlažje uresničiti?

Konec je z izgovori!

Imate še vedno izgovore, da nekaj v vaši hiši ali okoli nje ni narejeno? Počena ploščica v kopalnici, neurejen vrt, delavnica polna neuporabnega orodja? Konec je z izgovori! Pred nami je SV. NIKOLI. To je tisti čas v letu, ko odpadejo vsi izgovori, da nečesa niste naredili, češ da nimate orodja, časa, znanja. Nič več odlašanja, akcija! Sv. nikoli je pred vrati. Letos bo potekal v petek 7. in soboto 8. aprila. Vabljeni v Merkurjeve centre, kjer bo že tradicionalna odlična ponudba njihovih izdelkov še dodatno obogatena. Nekateri dobavitelji pa bodo za vas pripravili še posebne promocije.

10% ali 99% popust ...
Vsi, ki boste na spletno stran www.svetinikoli.si oddali svojo neizpolnjeno obljubo, boste prejeli kupon za 10% popust. Kupon bo vnovčljiv 7. in 8. aprila v Merkurjevih trgovskih centrih. Poleg tega pa boste vsi, ki boste na ta dva dneva obiskali Merkurjeve trgovske centre, lahko tudi srečni dobitniki 99% popusta. Namreč vsak 99. kupec bo prejel kar 99% popust.

NAGRADNA IGRA: Odkrijte skriti zvok!

V preteklih dneh ste imeli priložnost sodelovati v nagradni igri SKRITI ZVOK. Predvajali smo šest zvokov vaša naloga pa je bila, da ugotovite kaj predstavlja. In tako ste odkrili zvok vrtalnika, sekire, šivalnega stroja, visokotlačnega čistilca in depilatorja. Vsi srečneži, ki ste skriti zvok odkrili, ste prejeli Merkurjevo DARILNO KARTICO v vrednosti 99 evrov! Čestitke!

"Pomlad se prebuja. Z njim pa tudi vrt. Ampak, če želimo kaj saditi, moramo vrt prej pripraviti." Skupaj z Merkurjem!

Pogoji sodelovanja

Fotogalerija