TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:36

BASKA VODA

OLIVER DRAGOJEVIC

8:33

MOJE TIJELO

NINA DONELLI

8:27

TIHO TIHO CAS BEZI

TANJA ZAGAR

8:25

NA POLA

JOVALIUS

8:19

ANGEL

TILEN LOTRIC

8:13

DANI I GODINE

NINA BADRIC

07. 11. 2016 11:01 | R.A.

Kje se skriva Aktualov HOPIN TAXI?

Potrebujete hiter in enostaven način naročanja taxija v Ljubljani? Poleg tega pa želite osvojiti še super nagrado?Preprosto! Naložite si aplikacijo HOPIN TAXI, poiščite virtualni Aktualov Hopin taxi in sodelujte v nagradni igri.

aplikacija HOPIN TAXI Foto: HOPIN

V tem tednu aplikacija HOPIN TAXI omogoča sodelovanje v super NAGRADNI IGRI: Kje se skriva Aktualov Hopin taxi? Vse kar morate storiti je da v aplikaciji poiščete virtualni Aktualov Hopin taxi. Ko najdete lokacijo, pošljite SMS s ključno besedo AKTUAL + lokacija + vaše ime na številko 4567. Vsak dan bomo izžrebali 3, ki bodo dobili super nagrado – dobroimetje za taxi prevoz preko aplikacije HOPIN TAXI.

Torej, kako sodelovati v nagradni igri?
1. Naložite si brezplačno aplikacijo HOPIN TAXI
2. Na seznamu razpoložljivih taxijev poiščite virtualni AKTUALOV HOPIN TAXI in njegovo lokacijo (npr. Jakčeva ulica)
3. Pošljite SMS s ključno besedo AKTUAL + lokacija + vaše ime, na številko 4567


Aplikacija HOPIN TAXI

HOPIN TAXI je brezplačna mobilna aplikacija za pametne telefone in tablice, preko katere si lahko hitro in enostavno uporabniki naročijo taxi. Na zemljevidu v aplikaciji so na voljo prosti taksisti in samo 3 kliki so potrebni, da na vašo lokacijo naročite taksi. Ko najbližji prosti taksist potrdi vaše naročilo, boste obveščeni kdo in s katerim avtom vas pride iskat, ves čas pa lahko njegovo lokacijo spremljate na zemljevidu v aplikaciji. Tako vedno veste, kdaj bo taksi pri vas. Gre za najbolj enostaven, modern in transparenten način za naročanje taksijev v Ljubljani.

HOPIN enostavno, hitro in varno! 


Splošni pogoji nagradne igre

Oglasno sporočilo