TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:57

ZLATO MOJE

VINKO COCE

5:48

KRECE ZABAVA

BEGINI

5:47

VOLARE (NEL BLU DI PINTO DI BLU)

GIPSY KINGS

5:43

VRATI MI SE NESRECO

MILIGRAM

5:39

DA SE NADJEMO NA POLA PUTA

NEDA UKRADEN

5:29

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

05. 09. 2016 08:55 | E.A.

Si pameten šofer? Preizkusi se v Aktualovem CPP kvizu!

Kaj je že zavorna pot in desno pravilo? Kako dobro se spomniš navodil inštruktorja? Bi še »zvozil« na glavni vožnji? Preveri v Aktualovem kvizu Pameten šofer!

Kviz je del akcije »Pomislimo na otroke, vozimo varno«, ki nastaja pod okriljem skupine medijev Media24. Naš  cilj je, da skupaj z vami, vozniki, naredimo poti varnejše tako za otroke, kot za vse ostale udeležence v prometu.

Zato bomo vsako jutro med osmo in deveto uro preizkušali vaše znanje cestno prometnih predpisov in vsakemu zmagovalcu podelili izjemno nagrado, tečaj varne vožnje v Centru varne vožnje Logatec.

Hvala, ker vozite varno.

CPP kviz Pameten šofer omogoča Zavarovalnica Triglav, ki sofinancira postavitev sistemov za umirjanje prometa v bližini šol in vrtcev.


-----

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNE IGRE CESTNO PROMETNI PREDPISI, KVIZ: »PAMETEN ŠOFER«

Splošni pogoji nagradne igre Cestno prometni predpisi, kviz PAMETEN ŠOFER

Organizator nagradne igre je SVET24, informativne vsebine d.o.o., (v nadaljevanju: Organizator). Nagradna igra poteka od 5.9. 2016 do 11.9. 2016 do 00.00. V žrebanju za nagrade bodo sodelovali poslušalci radia Aktual, ki se bodo preizkusili v poznavanju CPP.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja. Osebne podatke bo organizator obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi pravilniki o varstvu osebnih podatkov, sprejetimi pri organizatorju. Splošni pogoji nagradne igre so v celoti objavljeni na www.radioaktual.si.

1. Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre je podjetje Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče.

2. Kdaj nagradna igra poteka
Nagradna igra poteka od 5.9. 2016 do 11.9. 2016 do 00.00 na radiu Aktual

3. Potek nagradne igre
Nagradna igra kviz Pameten šofer poteka en teden, v dopoldanskem terminu na radiu Aktual. Poslušalci lahko sodelujejo tako da odgovarjajo na vprašanja v kvizu CPP. Tisti, ki prvi pravilno odgovori na tri vprašanja, dobi glavno nagrado, tečaj varne vožnje v Logatcu.

4. Vrste nagrad
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradnem kvizu Pameten šofer potegujejo za naslednje nagrade:

7x tečaj varne vožnje na poligonu v Logatcu (vsak dan podelimo en tečaj varne vožnje)

5. Osvojitev nagrad
Nagrado osvoji tisti poslušalec, ki pravilno odgovori na tri zastavljena vprašanja na temo CPP. Vsak dan je nagrajenec tisti, ki prvi pravilno odgovori na tri vprašanja. Nagrajenec mora organizatorju nagradne igre v sedmih dneh po osvojitvi nagrade posredovati ostale podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka). Če tega ne stori v sedmih dneh, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.

Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

6. Splošno o nagradah in nagrajencih
Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka v eter radia Aktual in na spletni strani www.svet24.si, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku predloži svojo davčno številko in naslov. Če tega ne naredi, izgubi pravico do nagrade. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini. Akontacijo dohodnine plača nagrajenec. V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bodo upoštevaje 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade organizatorju, podjetju Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko, davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi.

Sodelujoči nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre). Prav tako sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da osebne podatke, ki jih posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, za potrebe nagradne igre in za svoje trženjske aktivnosti uporabljajo tudi podjetja Poligon Logatec, Zavarovalnica Triglav, Podravka, Agencija za varnost prometa in podjetje Sipronika.

Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov program@radioaktual.si. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

7. Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi poslušalci radia Aktual, ki bodo v času trajanja nagradne igre poklicali v studio radia Aktual s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

8. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre. Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom kateregakoli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži preko svojih prodajnih kanalov.

9. Pravila nagradne igre in kje se nahajajo
Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani www.radioaktual.si.

10. Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.radioaktual.si in www.svet24.si ter po potrebi tudi v drugih medijih in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre. S sodelovanjem v igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).

11. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni igri so končne.


Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 5.9.2016.