TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:26

MALO MALO

NINA PUSLAR

5:22

MALO MI JE JEDAN ZIVOT S TOBOM

MISO KOVAC

5:19

OBRISI SUZE

BEGINI & IVAN ZAK

5:14

STIZU ME SJECANJA

CRVENA JABUKA

5:11

CE VERJAMES V LJUDI

KVATROPIRCI IN MANCA SPIK

5:08

JA TE VOLIO NISAM

DRAZEN ZECIC

31. 01. 2019 19:36 | tc

Štirje tenorji in en bas

Kdo so ti štirje in kdo je tisti eden?

Cetiri tenora Foto: NS

Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić in Filip Hozjak so četvorni dokaz, da iz Dalmacije ne prihajajo samo klape, saj so  dalmatinski slavčki, kot jim pravijo, s svojimi ubranimi glasovi pravi balzam za predvsem žensko dušo...

Dalmatinski hiti in kancone so tiste, ki jih imajo najraje in v katere dajo največ sebe. Pred Filipom je bil član skupine Četiri tenora tudi Aktualovcem že znani Marko Škugor, z novo postavo pa bodo štirje glasovi poizkusili prepričati tudi žirijo in občinstvo na Dori ter se poizkusiti na Pesmi Evrovizije, obljubljajo spektakel brez primere.

Seveda je potrebno ogromno vaje in tudi posluh sosedov, rezultat pa je narejen za vaša ušesa! Kako so zveneli v živo, brez dodatkov in efektov, pa v priloženem posnetku iz etra.

In - mimogrede - kdo je omenjen bas iz naslova? To je naš Štefan Šarkezi, tudi sam odlični glasbenik, ki je glasbene kolege gostil v etru radia Aktual! In zakaj bas? Hja, če že ne poje z basom, pa nanj, kot Aktualovci že vedo, izvrstno igra... ;)

Cetiri tenora

Fotogalerija