TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:04

ZELENA DEZELA

LEGENDE

22:01

ROCK AND ROLL IS KING

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA

21:58

JA TI ZOROM DOLAZIM

BANE MOJICEVIC

21:54

KISE JESENJE

PRLJAVO KAZALISTE

21:51

JOS TE VOLI MALA

NINA DONELLI

21:47

SHOPPING IN GRAZ

RENDEZ VOUS

15. 01. 2017 08:03 | MKS

PRVI SNEG: Elan in Intersport razveselila poslušalko Mojco!

Zasneženi petek trinajsti je prinesel srečo.

Medtem ko je hribe in marsikatero dolino po Sloveniji sneg pobelil že pred tedni, smo morali Aktualovci nanj počakati nekoliko dlje. Vhod Radia Aktual na Papirniškem trgu 17 v Ljubljani je pobelilo šele v petek, 13. januarja, pozno popoldne. S tem smo dobili datum, ki smo ga iskali v oktobru. Dobili smo odgovor na nagradno vprašanje: Kdaj bo zapadel prvi sneg? A iskanje nagrajenca se je s tem šele začelo.

V času trajanja nagradne igre (med 10. in 30. oktobrom) smo skupno (po telefonu v eter, v SMS sporočilih in na spletni strani) sprejeli stave kar 10.818 poslušalcev! Po skrbnem pregledu celotnega seznama, smo našteli 32 pravilnih odgovorov.

Zmagovalka pa je le ena – MOJCA LAVRIČ

Uspelo ji je (skoraj) nemogoče

Prvi dan nagradne igre, 10. 10. 2016 ob 9.33, je napovedala, da bo prvi sneg zapadel ta petek. Njen SMS je bil deseta prejeta stava v SMS nabiralniku.

Ko smo jo poklicali, da ji sporočimo veselo novico, smo jo ujeli v Kranjski Gori, kamor so se odpravili na smučanje s starimi smučmi. V prihodnje pa bo družina Lavrič smučala z novimi smučmi in v novih smučarskih opravah za katere bosta poskrbela Elan in Intersport. Nagrajenka prejme: moške smuči Elan Amphibio 11, ženske smuči Elan Delight, 2x otroške smuči Elan, 4x bunda in smučarske hlače.

Kako se je Mojca razveselila našega klica pa prisluhnite v spodnjem posnetku.

PRVI SNEG: Klic nagrajenki

sobota, 14. januar 2017