TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:58

NISTA KONTRA SPLITA

DINO DVORNIK

6:55

RAZONODA

MINEA

6:52

CAROBNO JUTRO

NINA BADRIC

6:46

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

6:41

LEPA ZA UMRET

VILI RESNIK

6:36

PROPLAKAT CE SRCE

KLAPA SUFIT

15. 11. 2016 15:19 | mg

VIDEO: Danijela in Petar Grašo postavljena pred izziv! Preverite!

V pričakovanju Aktualovega 9. rojstnega dne, ki bo 2. decembra v Stožicah, sta Aktual obiskala vedno nasmejana Danijela in šarmantni Petar Grašo.

V sproščenem vzdušju je najprej pred mikrofon sedla hrvaška pevka Danijela, ki je v pogovoru z Mojco Gornik razkrila, kateri dogodek ji je najbolj zaznamoval življenje in od kod navdih za knjižni prvenec Šalabahter života, ki je zelo iskrena in intimna zgodba njenega življenja. V Aktualovem izzivu pa je simpatična Danijela morala stilsko oceniti tri Aktualove voditelje: Tonyja Carterja, Mitjo Grajzarja in Klemna Bunderlo. Kaj je komu svetovala in zakaj ni hotela oditi iz studia, preverite v posnetku!

Po zabavnemu druženju z Danijelo pa je prišel čas za .... Petra Graša!

Petar se je izkazal kot izvrsten sogovornik, pa tudi čisto pravi gentleman, saj je Mojco povabil v svojo restavracijo na ribe in vino. Razkril je, da obožuje smučanje, da je dober voznik, ki upošteva cestno-prometna pravila... kljub temu, da je že plačal kazni za nepravilno parkiranje, prehitro vožnjo... Ob vprašanju, kako dober mehanik je, je kot iz topa izstrelil, da najslabši! Edino, kar zna, je menjava pnevmatik. In glej ga zlomka- točno to je bil Aktualov izziv! Prisluhnite pogovoru in v galeriji fotografij preverite, ali je Grašo uspešno zamenjal pnevmatiko ali ne! 

Grašo 1. del

Grašo 2. del

Grašo 3. del

Danijela 1. del

Danijela 2. del

Danijela 3. del

Videogalerija

Fotogalerija