OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

19:30

LAURE NI VEC

RUDAN, MIRAN

19:25

ZOVU NAS ULICE

CRVENA JABUKA

19:07

STA TI ZNACI ON

ZECIC, DRAZEN

19:03

NI MRVU SRICE

GRASO, PETAR

18:56

ZAPLESIMO

KOZINA, TIHOMIR

18:52

DAR MAR

ZAK, IVAN

18:49

NISVA PRVA NITI ZADNJA

KUMER, DOMEN

18:41

SRECO I TUGO

KOVAC, IVANA

18:36

KISS AND SAY GOODBYE

UB 40

18:32

NASA LJUBAV

GAZDE

Klemen Bunderla

Ti si (ena) velika napaka!

OK, najprej drobni tisk. To morem razložiti, čeprav vsi, ki me res poznajo, vedo, da nikoli, ampak res nikoli ne izberem pocukranosti. Še pri hrani in pri filmih odpade ves happy ending in romantika. Pač to ni zame. Je že boljši horor. Pozitiva ja, osladnost nikakor. To – neke vrste – opravičilo sem moral navreči na začetku, da na nek način osmislim, tudi poveličam nadaljevanje. Namreč … Eno od moji vodil v življenju je, da sprejmem vsa najbolj nenavadna povabila in priložnosti.

Govorim o poslu, seveda. To bi moral skoraj nujno v določenem času življenje sprejeti vsakdo. Res! Ker tako zaživiš! In, o moj bog, kaj vse doživiš!!! Dejstvo je, da se velikokrat nategneš. Večinoma je kar tako. Glej, iskren sem do tebe. Ampak v teh nategunskih situacijah je ves čar.

Pod črto pogledano, takrat si lahko v minusu po čustveni, energetski plati, v minusu finančno in še na kak način, ampak – najbolj čudna, na prvi pogled nezavidljiva delovna mesta in situacije ti v življenje prinesejo največje ljudi. Prijateljstva in človeka z veliko začetnico. Napačne odločitve ti prinesejo lahko največ! Hmmm, a so potem sploh še„napačne“?! OK, pustimo za kdaj drugič.

Hočem ti povedat, da četudi ti okolica govori, da delaš napako, si se odločil/-a prav! Res! Mogoče ne boš na tej „napačni poti“ dolgo časa, ker navsezadnje je še zmeraj napačna, ampak tekom te poti te bodo „uštopali“, srečali in ti pot prekrižali najlepši primerki svoje vrste. In zato bodi hvaležen/-a za vse svoje napake! Napaka si ti! In to zelo posrečena!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)