OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

15:05

NAPILE SE ULICE

BIJELO DUGME

14:57

CURA ZA SVE

BLAGDAN, MAJA

14:57

TAKO LEPO MI JE

KEUC, MAJA

14:53

SOKOLE

ZECIC, DRAZEN

14:48

OBECAJEM

NOVKOVIC, BORIS

14:40

SUMMER MIX 2018 (UNPLUGGED)

KUMER, DOMEN

14:34

JEDINA JUBAV MOGA ZIVOTA

KLAPA RISPET I DORIS DRAGOVIC

14:05

MAL NAPREJ PA MAL NAZAJ

CUKI

13:55

MORSKI VUK

DRAGOJEVIC, OLIVER AND TONI CETINSKI

13:51

IZNENADJENJE

KOKIC, EMILIJA

Klemen Bunderla

Ti si (ena) velika napaka!

OK, najprej drobni tisk. To morem razložiti, čeprav vsi, ki me res poznajo, vedo, da nikoli, ampak res nikoli ne izberem pocukranosti. Še pri hrani in pri filmih odpade ves happy ending in romantika. Pač to ni zame. Je že boljši horor. Pozitiva ja, osladnost nikakor. To – neke vrste – opravičilo sem moral navreči na začetku, da na nek način osmislim, tudi poveličam nadaljevanje. Namreč … Eno od moji vodil v življenju je, da sprejmem vsa najbolj nenavadna povabila in priložnosti.

Govorim o poslu, seveda. To bi moral skoraj nujno v določenem času življenje sprejeti vsakdo. Res! Ker tako zaživiš! In, o moj bog, kaj vse doživiš!!! Dejstvo je, da se velikokrat nategneš. Večinoma je kar tako. Glej, iskren sem do tebe. Ampak v teh nategunskih situacijah je ves čar.

Pod črto pogledano, takrat si lahko v minusu po čustveni, energetski plati, v minusu finančno in še na kak način, ampak – najbolj čudna, na prvi pogled nezavidljiva delovna mesta in situacije ti v življenje prinesejo največje ljudi. Prijateljstva in človeka z veliko začetnico. Napačne odločitve ti prinesejo lahko največ! Hmmm, a so potem sploh še„napačne“?! OK, pustimo za kdaj drugič.

Hočem ti povedat, da četudi ti okolica govori, da delaš napako, si se odločil/-a prav! Res! Mogoče ne boš na tej „napačni poti“ dolgo časa, ker navsezadnje je še zmeraj napačna, ampak tekom te poti te bodo „uštopali“, srečali in ti pot prekrižali najlepši primerki svoje vrste. In zato bodi hvaležen/-a za vse svoje napake! Napaka si ti! In to zelo posrečena!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Vreme

Ljubljana

24.09.2018

17°
 • TOR
  Partly cloudy overnight.

  2° / 18°

 • SRE
  Partly cloudy until evening.

  2° / 21°

 • ČET
  Clear throughout the day.

  4° / 22°

 • PET
  Partly cloudy overnight.

  5° / 19°

 • SOB
  Partly cloudy until afternoon.

  4° / 19°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)