OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

17:36

PRICAJ MI O LJUBAVI

DJAVOLI

17:32

NEMA SPLITA DO SPLITA (MIX)

KESOVIJA, TEREZA

17:27

DIZEM CASU VINA

DANIJELA, GIULIANO, SEVERINA I GORAN KARAN

17:24

DODJI U MALI KAFFE

ZLOKIC, JASNA

17:23

JAZ SEM NOR

SMOLAR, ADI

17:19

NE MOGU DA TE ZABORAVIM

SKENDER, ZDRAVKO

17:13

IMALA JE LIJEPU RUPICU NA BRADI

THE FRAJLE

17:09

JA SAN ROJEN DA MI BUDE LIPO

HULJIC, TONCI AND MADRE BADESSA

17:05

JA SAM NA TE PONOSAN

TARAPANA BAND I MATE BULIC

16:57

CRYING TIME

PERIC, UROS & JODELEXPRESS

Klemen Bunderla

Ti si (ena) velika napaka!

OK, najprej drobni tisk. To morem razložiti, čeprav vsi, ki me res poznajo, vedo, da nikoli, ampak res nikoli ne izberem pocukranosti. Še pri hrani in pri filmih odpade ves happy ending in romantika. Pač to ni zame. Je že boljši horor. Pozitiva ja, osladnost nikakor. To – neke vrste – opravičilo sem moral navreči na začetku, da na nek način osmislim, tudi poveličam nadaljevanje. Namreč … Eno od moji vodil v življenju je, da sprejmem vsa najbolj nenavadna povabila in priložnosti.

Govorim o poslu, seveda. To bi moral skoraj nujno v določenem času življenje sprejeti vsakdo. Res! Ker tako zaživiš! In, o moj bog, kaj vse doživiš!!! Dejstvo je, da se velikokrat nategneš. Večinoma je kar tako. Glej, iskren sem do tebe. Ampak v teh nategunskih situacijah je ves čar.

Pod črto pogledano, takrat si lahko v minusu po čustveni, energetski plati, v minusu finančno in še na kak način, ampak – najbolj čudna, na prvi pogled nezavidljiva delovna mesta in situacije ti v življenje prinesejo največje ljudi. Prijateljstva in človeka z veliko začetnico. Napačne odločitve ti prinesejo lahko največ! Hmmm, a so potem sploh še„napačne“?! OK, pustimo za kdaj drugič.

Hočem ti povedat, da četudi ti okolica govori, da delaš napako, si se odločil/-a prav! Res! Mogoče ne boš na tej „napačni poti“ dolgo časa, ker navsezadnje je še zmeraj napačna, ampak tekom te poti te bodo „uštopali“, srečali in ti pot prekrižali najlepši primerki svoje vrste. In zato bodi hvaležen/-a za vse svoje napake! Napaka si ti! In to zelo posrečena!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Vreme

Ljubljana

19.03.2019

 • SRE
  Clear throughout the day.

  1° / 15°

 • ČET
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  0° / 17°

 • PET
  Clear throughout the day.

  1° / 19°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  3° / 21°

 • NED
  Partly cloudy throughout the day.

  8° / 17°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)