TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:46

MOJA

KVATROPIRCI

19:41

NITKO NIJE LUD DA SPAVA

CRVENA JABUKA

19:39

KRENI

KOKTELSI

19:35

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

19:28

NE MORE SRCE KONTRA SEBE

KLAPA SUFIT

19:24

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

19:21

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

19:16

DODIRNI MI KOLENA

ZANA

19:13

ZA PRIJATELJE

ANDREJ SIFRER

19:08

CRNA ZENA

DUSKO LOKIN

Tanja Seme

Z mano je vedno poletje

Ja, še prehitro bo tu. Poletje. Letni čas, ki ga od vseh ljubim najbolj. Še dobro, da delam na najbolj poletnem radiu v Sloveniji, kjer niti pozimi ne manjka poletnih ritmov, ki narišejo nasmeh na obraz in pričarajo spomine na preteklo sezono visokih temperatur. Poleg tega pa si človek lahko predstavlja, kako bo, ko bomo spet iskali senco in prižigali klimatske naprave.

Pa vendar moram priznati, da se skozi obdobje nizkih temperatur in turobnih meglenih dni kar dobro prebijam. Temu bi se reklo, da se ne dam. Kako? Pravzaprav je čisto enostavno. Kljub nekoliko toplejši in debelejši opravi, si človek lahko tudi pozimi privošči sladoled. Kdo pa pravi, da si to sladko zmrzlino lahko privoščimo samo v obdobju kratkih hlač in zaščitnih krem.

Pod domačim nadstreškom se tudi pri nizkih temperaturah (če je volja in dobra družba) z lahkoto zakuri žar in speče kakšen kotlet ali čevap. In kaj najbolj paše zraven jedi z žara? He, he… Berem vam misli… Hmeljska penina je vsekakor dobrodošla tudi pozimi. Vrček, dva, pa se že pozna...,da se tudi pozimi da. ;) ;)

Če dobro pomislim, se zame poletje pravzaprav nikoli ne konča. Morje nadomestim z obiskom bližnjih term, kakšen vikend popestrim z obiskom katere od domačih košarkarskih tekem, visoke temperature pa pričara kamin, ki je v času, ko so večeri precej dolgi, še kako dobrodošel.

In potem? Potem pa je itak tu že spet poletje. Saj pravim, še prehitro bo. Poletje 2018. Medtem pa vam še enkrat ponudim rešitev številka ena za podoživljanje prejšnje poletne sezone in čimprejšnji prihod nove. Reče se ji Radio Aktual, ker z nami je vedno poletje.

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.