TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:49

ZAVELA ME ANA

MEJASI

19:43

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

19:39

V NAJU SE VERJAMEM

JAN PLESTENJAK & MARAAYA

19:35

MIRUJ SRCE

TOMISLAV BRALIC I KLAPA INTRADE

19:27

CRNA ZENA

DUSKO LOKIN

19:22

AKO SU TO SAMO BILE LAZI

PLAVI ORKESTAR

Klemen Bunderla

Največji sovražnik

Spoznaj mojega največjega sovražnika - mene! Ne vem, kolikokrat se ti skregaš sam/-a s sabo, ampak morem reči, da z Bunderlo zadnje čase nisva v najboljših odnosih. Moj drugi največji sovražnik pa je čas!

Stvar se je začela letošnjega poletja, ki se ga bom med drugim vedno spominjal kot edinega, v katerem nisem imel niti enkrat obutih ne natikačev ne japank. Zlom stopalnice je namreč prinesel malenkost več časa in kaj se zgodi, ko ima človek dve uri zase? Najprej gre za eno uro na fitnes, ta drugo uro pa izkoristi za razmišljanje! In po prvem šoku, ko se zaveš, da si tega sploh sposoben, se ti prikradejo ideje, kaj bi še, česa si v življenju še želiš. Kako zapolniti navidezni čas?

In moja že nekaj časa večja želja je bila, da se vrnem v šolo in naredim licenco za fitnes inštruktorja, za nutricionista. Odlično! Letos je pravi čas! Vse projekte sem pripeljal do realizacije, trenutno se ne učimo nič novega in lahko štartam!

Naslednji dan skočim na splet, vse izpolnim, plačam, vse isti dan! Ker se mudi! Mesta se hitro polnijo in Gorenjec računa na dodatni popust! Šibam v knjigarno! Podoživljam trenutke vznemirjenosti, ko sva z mamo kupovala nove šolska potrebščine, vonj svežih listov, kuliji vseh barv in oblik, … Mogoče se zdi čudno, ampak že od nekdaj imam nek čuden fetiš do pisarniškega materiala. Skratka, vse nabašem, pridem domov komaj čakam na začetek predavanj in končno ga dočakam! 6 tednov novih izzivov je pred mano v prvem delu izobraževanja. Noro! Komaj čakam!

Vmes par telefonov! Znani glasovi, nekaj novih! Odlično! Obudili bomo stare projekte! Začenja se nova sezona za Bunderla & Godler šov, muzikal Vesna gre v Cankarjev dom, Miss borilnih veščin vodim, pa en mednarodni projekt v Kamniku, čakajo me pri Merkur zavarovalnici, baje da gremo na vseslovensko turnejo, snemanje spota in novih pesmi, kličejo s Planet TVja, na radiu Aktual nove akcije in … Ok, stari, panika!

Ti moreš narediti mednarodno licenco za inštruktorja! Letos! Ker naslednje leto ne boš imel časa! Letos je bolj “na izi”!!! U, mama kliče.Verjetno, ker me ni bilo doma že 4 mesece! Lej ...

Še 5 min. počakam, če čez 45 min. ne morem, čez 2 uri ziher ne bom.

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.