OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

14:42

DA MI BUDES JIDRO

BRALIC, TOMISLAV I KLAPA INTRADE

14:36

NEKA ZIVIM KAKO ZIVIM

RADOLFI, DAVOR

14:36

NEKA ZIVIM KAKO ZIVIM

RADOLFI, DAVOR

14:29

MOJE ZLATO

GRASO, PETAR

14:24

GAMES PEOPLE PLAY

INNER CIRCLE

14:20

ZIVILA NAN JUBAV

SEVERINA, GORAN KARAN, DANIJELA I GIULIANO

14:10

KINGSTON TOWN

UB 40

14:06

TI SI PJESMA MOJE DUSE

LOKIN, DUSKO AND DZO MARACIC MAKI

13:58

VOLIM BARABU

DANIJELA

13:53

OTVORI MI DRAGA

JOLE

Klemen Bunderla

Vse je za nekaj dobro...

…my ass! Če še enkrat slišim te besede, vam povem, da bom … No, iskreno, ne vem, kaj bom, če se to zgodi, ampak to zadnje čase slišim tolikokrat, da se mi res že meša. Zaradi mojega poletja na bolniški. Čeprav v bistvu nisem. Sam sebi sem največja ovira. Če je pa res! V bistvu mi je vse samo težje, bolj sem drugim v breme in predvsem ne morem voziti, vseeno pa moram biti en dan v službi v Ljubljani, potem takoj v Slovenske Konjice. Naslednji dan spet vožnja v službo in potem takoj v Novo mesto, tretji dan v Vurberk in četrtega po službi v Celje, … In vse to po sistemu “a maš mogoče plac za še eno rit in bergle”.

Junija, tik pred premiero muzikala Vesna, sem si zlomil stopalnico. No, v bistvu je nisem zlomil, kar zlomila se je. Sama! Med tekom oz. hojo je zabolelo. Ni bilo ne spotika, ne čudnega koraka, nič! Na lepem se je kost odločila, da ima dovolj napornih koreografskih vaj, tekanja in norenja ter je šla na pol. Ko bi vsaj izvajal neke vratolomne trike, ne pa pešačil!

Sicer delam na tem, ali bolje - moje telo dela na tem, da se stvar porihta sama od sebe, ampak čez kakšen mesec se zgodba lahko povsem obrne. Če ugotovijo, da se celjenje ne nadaljuje prav, me čaka šraufanje kosti in ponovna rehabilitacija … Od začetka! To pomeni, da sem izgubil celo poletje, ko sicer lahko malo stopicljam odkar so mi mavčno longeto zamenjali s plastičnim copatkom, ampak ničesar pa dejansko ne morem početi. Vožnja z avtom odpade, muzikali, ki so moj glavni poletni zaslužek, normalno da odpadejo, na dopust sicer grem, ampak v vodo ali v naravo ne smem z berglami in plastiko, ki se ne sme zmočiti.

Kaj hudiča jamra, boste rekli! Verjemite, vem, koliko hujših primerov je, jih gledam na par tednov na Polikliniki, ampak pritožujem se nad svojo glavo. Tokrat mi “vse je za nekaj dobro” ne gre v glavo oz. me živcira. Za kaj naj bi to bilo dobro! Na večer, ko ne morem biti na odru, razmišljam, da bi se šel učiti kakšnega tujega jezika ali kitare. Samo ne mi reči, da je univerzum to hotel od mene in me zato zlomil! Prej bi začel verjeti voodoo čarovnije. Kar povejte, kdo je bil!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Vreme

Ljubljana

19.10.2017

20°
 • SOB.

  8° / 20°

 • NED.

  9° / 15°

 • PON.

  7° / 15°

 • TOR.

  5° / 17°

 • SRE.

  7° / 17°

Aktualne radijske novice