OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

13:55

NA OBALI

ZLOKIC, JASNA

13:51

S TOBOM MOGU SVE

NIZETIC, ALEN

13:47

SRCE JUZNJACKO

SKUGOR, MARKO

13:40

OSTALA SI ISTA

KLAPA MASLINA

13:36

UDAJEM SE

ROZGA, JELENA

13:32

LEDJA DO LEDJA

JOKSIMOVIC, ZELJKO

13:26

DOBRA TI NOC BIVSA LJUBAVI

CETINSKI, TONY

13:22

DONESI

LEXINGTON BAND

13:18

RAIN OVER ME

PITBULL AND MARC ANTHONY

13:15

STARA DOBRA (RA AKTUAL KLEMEN BUNDERLA & DJ DADY)

PLESTENJAK, JAN

Klemen Bunderla

Vse je za nekaj dobro...

…my ass! Če še enkrat slišim te besede, vam povem, da bom … No, iskreno, ne vem, kaj bom, če se to zgodi, ampak to zadnje čase slišim tolikokrat, da se mi res že meša. Zaradi mojega poletja na bolniški. Čeprav v bistvu nisem. Sam sebi sem največja ovira. Če je pa res! V bistvu mi je vse samo težje, bolj sem drugim v breme in predvsem ne morem voziti, vseeno pa moram biti en dan v službi v Ljubljani, potem takoj v Slovenske Konjice. Naslednji dan spet vožnja v službo in potem takoj v Novo mesto, tretji dan v Vurberk in četrtega po službi v Celje, … In vse to po sistemu “a maš mogoče plac za še eno rit in bergle”.

Junija, tik pred premiero muzikala Vesna, sem si zlomil stopalnico. No, v bistvu je nisem zlomil, kar zlomila se je. Sama! Med tekom oz. hojo je zabolelo. Ni bilo ne spotika, ne čudnega koraka, nič! Na lepem se je kost odločila, da ima dovolj napornih koreografskih vaj, tekanja in norenja ter je šla na pol. Ko bi vsaj izvajal neke vratolomne trike, ne pa pešačil!

Sicer delam na tem, ali bolje - moje telo dela na tem, da se stvar porihta sama od sebe, ampak čez kakšen mesec se zgodba lahko povsem obrne. Če ugotovijo, da se celjenje ne nadaljuje prav, me čaka šraufanje kosti in ponovna rehabilitacija … Od začetka! To pomeni, da sem izgubil celo poletje, ko sicer lahko malo stopicljam odkar so mi mavčno longeto zamenjali s plastičnim copatkom, ampak ničesar pa dejansko ne morem početi. Vožnja z avtom odpade, muzikali, ki so moj glavni poletni zaslužek, normalno da odpadejo, na dopust sicer grem, ampak v vodo ali v naravo ne smem z berglami in plastiko, ki se ne sme zmočiti.

Kaj hudiča jamra, boste rekli! Verjemite, vem, koliko hujših primerov je, jih gledam na par tednov na Polikliniki, ampak pritožujem se nad svojo glavo. Tokrat mi “vse je za nekaj dobro” ne gre v glavo oz. me živcira. Za kaj naj bi to bilo dobro! Na večer, ko ne morem biti na odru, razmišljam, da bi se šel učiti kakšnega tujega jezika ali kitare. Samo ne mi reči, da je univerzum to hotel od mene in me zato zlomil! Prej bi začel verjeti voodoo čarovnije. Kar povejte, kdo je bil!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Vreme

Ljubljana

21.02.2018

 • PET.

  -3° / 2°

 • SOB.

  -4° / 2°

 • NED.

  -9° / -4°

 • PON.

  -11° / -3°

 • TOR.

  -13° / -1°

Aktualne radijske novice