TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:52

KAD POSTANES DRUGOME ZENA

LUKA BASI

8:49

VALENTINO I RENATO

NOVI FOSILI

8:44

NEDODIRLJIVA

KLAPA KAMPANEL

8:38

LUCIJA

MARINO

8:35

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

8:28

MOJ LIPI ANDJELE

OLIVER DRAGOJEVIC

Tony Carter

Izjemna priložnost!

Dobil sem pošto, osebno naslovljeno, ki se je začela z: Spoštovani gospod Carter... Lepa, zlata kuverta, rdeče pisane črke in tako naprej.

Okej, odprem. In vame zasije naslov, ki mi obljublja IZJEMNO PRILOŽNOST, darilo vesolja, ki je iz male milijarde ljudi izbralo prav mene! Mene!! Baje, da so bili poslani, da mi spremenijo življenje. Iz mizernega povprečneža bom v trenutku stopil med izbrane! No fajn, zdaj lahko mirno umrem.

In berem dalje. Po nekih klinčevih kristalčkih so baje našli mojo lokacijo in na daljavo odprli moje čakre in preusmerili vame astralno energijo iz daljnih zvezd, kjer imajo ne vem kakšne osebne zveze, s katerimi mi bodo pomagali do ljubezni, zdravja in denarja.

Krasno, natanko to sem potreboval! Way to go!

In nikar naj jim naj ne pošiljam denarja! Ne, kje pa! Moj astralni načrt bodo naredili popolnoma brezplačno, samo tri kljukice naj vpišem v zato predvidena okenca, kjer me mimogrede sprašujejo, ali:

(ja) – želim, da obogatim

(ja) – želim, da se mi popolnoma spremeni življenje

(ja) – želim, da me obsije astralna energija in me poveže z virom edine resnice

Če bom odkljukal in trikrat rekel ja, ja, ja - v trenutku, ko dobijo vse tri moje jaje po pošti - se bo nenadoma odprl vodnjak astralnega prehoda do tistega njihovega prismojega generatorja vseh teh čudežev...

Čisto mimogrede, kot da se sam sebe boji, je nekje zadaj natisnjen minimalen tisk, skoraj taksne zlatkaste barve, kot je papir, na katerem je astralna energija natisnjena, v njem pa na drobno piše, da če želim, da njihov presvetli guru ohrani astralni predor do moje, zdaj po novem srečne in razsvetljene duše, mesečno prispevam 79€, pa se bodo trudili ohranjati jeben link do moje sreče...

Ampak sem pač prasec in bom tvegal. Najbrž bi bilo bolje, da bi teh 79€ dobila kakšna poklicna prodajalka ljubezni, ki bi v temni ulici na hitro iz mene potegnila vso slabo energijo in me na tak način spojila z višjimi svetovi... Tebi, astralni guru, pa le zlobna opazka: Hudo ušiv prerok si, da nisi predvidel, da iz te astralne moke ne bo kruha. Niti za skromno žemljico ne bo, kajne?...

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.