OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:19

NI ONA

PUSLAR, NINA

02:10

NEKOC

IVANCIC, SLAVKO

02:05

NAJLJEPSI BOZIC

GRUPA KINGS

01:58

TIJANA

BEBEK, ZELJKO

01:55

NISAM TE ZABORAVIO

PEJAKOVIC, ZLATKO

01:49

LUCE MALA

DRAGOJEVIC, OLIVER

01:45

S TOBOM MOGU SVE

NIZETIC, ALEN

01:41

NE POZNAJEN TE VISE

KLAPA CAMBI

01:36

LUNA (CUBA VERZIJA)

LENDERO, SASA

01:32

THE WINNER TAKES IT ALL

FOX, SAMANTHA

Tanja Seme

Dajmo, naši!!!

Priznam! Šport načeloma spremljam le, če je v igri kakšen slovenski športnik ali ekipa. Tudi pesti stiskam precej močno in zraven, če je to potrebno, izustim tudi kakšno sočno. Sploh, če sklepam, da se je našim zgodila krivica. Da bi šla navijat v živo, na tekmo, med ves navijaški »džumbus«, no to mi pa res nikoli še na kraj pameti ni padlo. Do nedavnega.

Sem namreč Laščanka, kjer se v naši slavni športni dvorani Tri lilije dogajajo različne športne prireditve. Mislim pa, da lahko na prste ene roke preštejem, kolikokrat sem bila v njej. A nikoli kot navijačica. Kakšen mesec nazaj pa se je to spremenilo.

Rada imam šport in še raje imam, če gre dobro kakšnemu od domačih klubov. Eden takšnih je tudi KK Zlatorog Laško, ki mu je letos šlo več kot odlično. Pravzaprav tako dobro, da so se borili celo za finale. Žal jim ni uspelo, a to je zgodba za kdaj drugič.

Povedati želim, da so se (in to so košarkarji tudi priznali) tako visoko uvrstili prav zaradi podpore glasnih navijačev. Niti v najbolj neverjetnih sanjah si ne bi mislila, da bom med njimi tudi jaz. Kako? Hja, to pa je zgodba...

Pred slabim letom se je v blok, v katerem živim s svojo družino, preselil eden od košarkarjev KK Zlatorog Laško. Takoj smo se ujeli in spoprijateljili. Nekega dne, tik pred eno izmed pomembnih tekem, pa sva s partnerjem bila povabljena, da prideva navijat za ekipo. Tako, malo za podporo klubu. Niti za trenutek nisva pomislila, da ne bi šla.

Še več… Povabila sva še nekaj prijateljev in že smo sedeli v prvi vrsti nabito polne dvorane. Pravzaprav smo bili precej šokirani, ko smo ugotovili, da je nasprotni klub s svojimi navijači napolnil več kot polovico dvorane. A nismo se pustili zmesti, niti preglasiti. Navijali smo, kot da to počnemo že od nekdaj. Tako zelo, da so bili nad nami navdušeni celo domači igralci, ki so na koncu slavili zmago. Navdušenje, veselje, sreča…

Neprecenljivo!!!! Tako zelo, da sem se odločila, da postanem in ostanem zvesta navijačica, podpornica in ob pomoči še ostalih, celo organizatorka navijaških podvigov.

In verjemite…ko postane vroče na igralnem parketu, zavre tudi na tribunah.

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)