TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:05

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

12:57

APSOLUTNO

UCITELJICE

12:54

TAM TAM TAM!

KINGSTON

12:50

USNE VARANE

IVAN ZAK

12:46

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

12:41

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

12:37

FALI CVICE

GORAN KARAN

12:32

TO

DORIS DRAGOVIC

12:27

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

12:22

MOJE ZLATO

PETAR GRASO

Klemen Bunderla

Panika!

A imam vse?! Čakaj, a sem oblečen?! Ja, morem biti. Nič, bom še enkrat preveril. Že zato, ker se sanje lahko uresničijo in kolikor imam srečo, bi se meni uresničile ravno tiste sanje, ko stojiš gol vsem na očeh! Aja, nisem povedal, kje sem. V zaodrju!

Ja, tik pred predstavo! Tik pred prvo predstavo Bunderla&Godler šova, ki vključuje publiko. Sem bil večino dneva čisto miren, zdaj pa že delajo živcki. No, vredu, priznam, obsedeno stanje imamo. Toliko pripomočkov, toliko rekvizitov, ki ne smejo manjkat. Opa, kje so roza hlačke. Groza! Pa še zadnjič me je Godler lepo prosil, da naj dam hlačke prej dol! Ne sprašujte, dolga zgodba. No, pridite pogledat, pa bo.

Joj, pa piščal za klicanje rac!!! To vedno založim. Ne vem, zakaj delajo te stvari tako drobne in okrogle. Kako uspešno iščeš in potem tudi najdeš malo črno stvar na črnem odru verjetno ni treba posebej razlagati.

Ne vem, kako bi vam opisal to obsedeno stanje pred premierami ... V bistvu je to en tak gledališki praznik, ki ... ki se ga vsi po malem izogibamo! Stranišča so non stop zasedena, režiser daje zadnje napotke, ki si jih redkokdo zapomni, ne paše ti hrana, zbegan si kot kokoš sredi avtoceste. Aja, in od jutra imaš neprestano občutek, da si nekaj pozabil. Kar ni nujno res. Upam, da ni. No, evo, folk že prihaja.

Aha, zdaj vem, kako bi opisal stanje pred premiero! To je kot da bi se vam mudilo na wc in je kolona dolga do šanka. Pa nisi čisto ziher, ali bo "številka ena" ali/in "številka dve". Zdaj morem pa po perje in na oder. Ja, lep pa sem! ... V predstavi, hehe.

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.