OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

19:57

RAZMAZENA

ROZGA, JELENA

19:54

ZATO PLESI ZDAJ (CAN T STOP THE FEELING)

TROLI

19:50

VREME NOVIH LJUBAVI

CENOV, SANDI

19:40

MALA ZVIJER

GRUPA VIGOR

19:36

MOJA

BASI, LUKA I LJUBAVNICI

19:31

ONO NESTO NASE

BEBEK, ZELJKO

19:27

FJAKA

COLONIA

19:17

SANJAJ ME

ANETTE

19:07

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

19:02

IMA LI NADE ZA NAS

ZECIC, DRAZEN IN ANDJELA

Klemen Bunderla

Panika!

A imam vse?! Čakaj, a sem oblečen?! Ja, morem biti. Nič, bom še enkrat preveril. Že zato, ker se sanje lahko uresničijo in kolikor imam srečo, bi se meni uresničile ravno tiste sanje, ko stojiš gol vsem na očeh! Aja, nisem povedal, kje sem. V zaodrju!

Ja, tik pred predstavo! Tik pred prvo predstavo Bunderla&Godler šova, ki vključuje publiko. Sem bil večino dneva čisto miren, zdaj pa že delajo živcki. No, vredu, priznam, obsedeno stanje imamo. Toliko pripomočkov, toliko rekvizitov, ki ne smejo manjkat. Opa, kje so roza hlačke. Groza! Pa še zadnjič me je Godler lepo prosil, da naj dam hlačke prej dol! Ne sprašujte, dolga zgodba. No, pridite pogledat, pa bo.

Joj, pa piščal za klicanje rac!!! To vedno založim. Ne vem, zakaj delajo te stvari tako drobne in okrogle. Kako uspešno iščeš in potem tudi najdeš malo črno stvar na črnem odru verjetno ni treba posebej razlagati.

Ne vem, kako bi vam opisal to obsedeno stanje pred premierami ... V bistvu je to en tak gledališki praznik, ki ... ki se ga vsi po malem izogibamo! Stranišča so non stop zasedena, režiser daje zadnje napotke, ki si jih redkokdo zapomni, ne paše ti hrana, zbegan si kot kokoš sredi avtoceste. Aja, in od jutra imaš neprestano občutek, da si nekaj pozabil. Kar ni nujno res. Upam, da ni. No, evo, folk že prihaja.

Aha, zdaj vem, kako bi opisal stanje pred premiero! To je kot da bi se vam mudilo na wc in je kolona dolga do šanka. Pa nisi čisto ziher, ali bo "številka ena" ali/in "številka dve". Zdaj morem pa po perje in na oder. Ja, lep pa sem! ... V predstavi, hehe.

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.Vreme

Ljubljana

22.03.2018

 • PET
  Partly cloudy until afternoon.

  -4° / 8°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  -2° / 9°

 • NED
  Partly cloudy in the evening.

  -1° / 9°

 • PON
  Mostly cloudy until afternoon.

  0° / 12°

 • TOR
  Mostly cloudy throughout the day.

  -1° / 12°

Aktualne radijske novice