TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:58

AKO ODEM PRIJATELJI

ZLATKO PEJAKOVIC

13:55

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

13:51

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

13:47

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

13:42

OSTANI SE MINUTO

ROK N BAND

13:38

SAMO SIMPATIJA

MERI CETINIC

13:34

JA SAM NA TE PONOSAN

TARAPANA BAND & MATE BULIC

13:28

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

13:24

NIKOTIN

NATASA BEKVALAC

13:21

TAJNE NASE

IVAN ZAK

Tony Carter

Hvala ti, astralna energija z daljne zvezde!

Dobil sem pošto, osebno naslovljeno, ki se je začela s: SPOŠTOVANI GOSPOD (moje ime). Lepa zlata kuverta, rdeče pisane črke in tako naprej.

Ajde, odprem. Vame zasije naslov, ki mi obljublja IZJEMNO PRILOŽNOST, darilo vesolja, ki je iz male milijarde ljudi izbralo prav mene! Ja, mene! Poslani so, da mi spremenijo življenje,iz mizernega življenja bom v trenutku stopil med izbrane!

Pa berem dalje. Po nekih klinčevih kristalčkih so baje našli mojo lokacijo in mi na daljavo odprli moje čakre ter preusmerili vame astralno energijo iz daljnih zvezd, kjer imajo ne vem kakšne blazne zveze, s katerimi mi bodo pomagali do ljubezni, zdravja in denarja…

Krasno, natanko to sem potreboval! In nikar naj jim ne pošiljam denarja! Moj astralni načrt bodo naredili cisto brezplačno, samo tri kljukice naj vpišem v zato predvidena okenca, kjer me mimogrede sprašujejo, ali:

(ja) – želim obogateti

(ja) – želim, da se mi popolnoma spremeni življenje

(ja) – želim, da me obsije astralna energija in me poveze z virom edine resnice

Če bom pokljukal in trikrat rekel ja, ja, ja – v trenutku, ko dobijo vse moje jaje po pošti, se bo nenadoma odprl vodnjak astralnega prehoda do tistega njihovega generatorja vseh teh čudežev…

Čisto mimogrede je nekje zadaj natisnjen minimalen tisk, skoraj takšne zlatkaste barve, kot je papir, na katerem je astralna energija natisnjena, v njem pa na hitro piše, da če želim, da njihov presvetli guru ohrani astralni predor do moje, zdaj po novem srečne in razsvetljene duše, prispevam 79 €, pa se bodo trudili ohranjati vražji link do moje sreče. Seveda na mesec.

Super. Krasno. Hvala vam. Brez vas res ne vem, kaj bi. Kje ste bili prej, ko je bilo moje življenja podobno majceni rastlini?! Zakaj mi šele zdaj pišete?!

Ampak, sem pač prasec in bom tvegal. Raje odnesem teh 79 € v najbližjo trgovino, nakupim mačjo hrano in nahranim brezdome kosmate sirotice. Po moje jim bo tudi to, tistim, na tej daljni astralni zvezdi, všeč …

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.