TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:53

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

16:50

JA NISAM KOCKAR

SREBRNA KRILA

16:45

TISINA

MASSIMO

16:44

NIJE TO VINO

MEJASI

16:44

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

16:39

DOK JE TEBE

PARNI VALJAK

Klemen Bunderla

Vesela jesen ali vsega je kriv Godler

Aaahhh… A ni fino?

Končno ni več vroče, listje pada, sonček je na čase prav fajn topel, kostanji so že zadišali, pa mošt, torej tudi zoprni jesenski plini, vse se je že umirilo, samo moj urnik ne.

Jesen je moj najljubši letni čas in vedno se ga veselim, potem pa vedno ugotovim, da nimam toliko časa za uživanje v jesenskih “darovih” in trenutkih, kot bi želel. Jesen prinaša novo sezono na radiu, gledališču, začnejo se priprave na veseli december, ko je dogodkov za malo morje, letos pa pripravljamo kar dva nora dogodka v stožiški areni - najprej 2. Decembra Aktualov 9. Rojstni dan, naslednji dan, v soboto, pa še Veseljakovih 20. No, trenutno pa mi najbolj greni življenje Jure Godler! Ta nenavadna, talentirana budala je zadnje čase več z mano kot moja Kaja in psička Chilly skupaj!

V bistvu se že kregava podobdno kot stara zakonca. Rezultat teh prepirov in norosti pa bo tako ali tako že prekmalu viden. S še enim Juretom - ja, so mi dali same Jurete, ker sem tako slab z imeni - Karason, to je tisti iz Slon in sadež … Mislim, da je Slon. Ja, no, torej, s Slonom in Godlerjem delamo predstavo, radiokomedijo, ki govori o vsem, kar na radijih ne štima, o vsem, kar se včasih tudi zgodi, predvsem pa bo jasno, kako bi bil slišati radijski eter, če bi nekdo - ne bi o imenih - če bi Jure vso opermo prodal za kurbe in bi se voditelj moral znajti brez muzike, oglasov, novic, osmrtnic, … Skratka, kako je lahko vse to zgolj voditelj!

Zahtevno in noro zabavno! Toliko kot se na vajah v Špas teatru narežimo … Če se boste vi pol toliko, bomo srečni! No, da se vrnem k jeseni. A ni lepa, no? Ima najlepši mejkap, najlepši ritem, svetlobo, … Aja, pa še Angelina je spet samska!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.