TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:36

ARSENAL

DUSKO LOKIN, MLADEN GRDOVIC, JURE BRKLJACA

13:33

ZA SVE MOJE BIVSE

BEGINI

13:28

BODI MOJA

EROSI

13:24

SRICA MOJA, ZIVOT MOJ

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

13:20

DALMACIJO SRCE OCA MOGA

IVANA KOVAC & KLAPA BUNARI

13:16

TISUCU MILJA

MALIGANI

22. 03. 2024 13:33 | Promocijsko sporočilo

Pika na i

Zaupajte nam, kaj vaš dan naredi tako dober kot smetana na vrhu torte in z malce sreče bodo tudi vaše jedi polne slastne smetane!

Pika na i Foto: RA

Včasih ne potrebujemo veliko, da nam nekaj polepša dan. Dovolj je lahko že poljub ljubljene osebe, pozdrav soseda na poti v službo ali kava, ki nam jo iz dobre volje skuha sodelavec. Na Aktualu nam dan vsak dan polepšate Aktualovci, sploh kadar z nami delite lepe trenutke.

Od sobote, 23. 3. do petka, 29. 3., bomo zato zbirali vaše odgovore na vprašanje, kaj po navadi vašemu dnevu da tisto piko na i. Svoje odgovore sporočite na našo tajnico, na telefonsko številko 051 70 80 90, mi pa bomo poskrbeli, da bomo v zameno nekaj srečnežem poleg dneva izboljšali še kar nekaj kosil!

Od ponedeljka, 25. 3. do četrtka, 28. 3., bomo namreč vsak dan izžrebali srečneža, ki prejme paket slastnih izdelkov MEGGLE, ki bodo jedem zagotovo dali piko na i.

V petek, 29. 3., bomo izžrebali še 2 glavna nagrajenca, ki prejmeta kar dvojni paket izdelkov MEGGLE.

Paket vsebuje: 1x Panna cotta, 1x Panna da Cucina, 1x Smetana za kuhanje, 1x Smetana za kuhanje brez laktoze, 1x Smetana za stepanje brez laktoze, 1x Creme Patisserie, 1x Smetana spray, 1x Krema spray brez laktoze.

Meggle smetana za kuhanje4.JPG
Smetana za kuhanje MEGGLE
MEGGLE

MAJHNA SKRIVNOST ZA VELIKE KULINARIČNE MOJSTROVINE

V smetani za kuhanje MEGGLE se skriva majhna skrivnost, ki veliko pomeni

Smetana za kuhanje MEGGLE je ključna sestavina, ki oplemeniti recepte in jih spremeni v izjemno okusne gastronomske mojstrovine. Izdelana je iz najkakovostnejših surovin v kontroliranih pogojih, na prodajnih policah pa jo najdemo v različicah z 10 % in 20 % mlečne maščobe. Smetana za kuhanje MEGGLE z 10 % mlečne maščobe je na voljo v 500 ml embalaži, do 20 % mlečne maščobe pa v kapacitetah 200 ml, 500 ml in 1l, zaradi česar je praktična za vsakodnevno uporabo v domači kuhinji, kot tudi pri večjih kulinaričnih podvigih. Smetana za kuhanje MEGGLE je tista "majhna skrivnost, ki veliko pomeni" in bo vašo jed obogatila in naredila nepozabno.

Vsak pravi ljubitelj gastronomije, pa naj bo to amater ali profesionalec, ima svojo »majhno skrivnost«, ki dodatno obogati recept in vrhunsko jed spremeni v kulinaričen dosežek, o katerem se še dolgo govori. Za tiste, ki kuhajo z ljubeznijo in užitkom ter hkrati kakovost surovin postavljajo na prvo mesto, je prav smetana za kuhanje MEGGLE tista "majhna skrivnost", ki osnovni recept spremeni v pravo rapsodijo. Vsaka kapljica te smetane, ki jo odlikuje izjemna kremasta tekstura, obljublja polnost okusa in zadovolji še tako prefinjene brbončice.

meggle, smetana-za-kuhanje
Smetana za kuhanje MEGGLE
MEGGLE

Smetana za kuhanje MEGGLE ima širok spekter uporabe. Z njo postanejo kulinarične dogodivščine ne le okusne, ampak tudi preproste. Smetana bo izvrstno povezala vse sestavine in poudarila njihove arome.

Idealna je za vse tiste ustvarjalne in radovedne ljudi, ki se radi poigrajo v kuhinji.

meggle, smetana-za-kuhanje
Smetana za kuhanje MEGGLE
MEGGLE

Odlična je za pripravo tako slanih kot tudi sladkih dobrot, še posebej pa zasije pri pripravi raznih kremnih juh, kot so brokolijeve, bučne ali paradižnikove, saj bo še dodatno popestrila okus kuhane zelenjave. Je idealen dodatek omakam ob peki, ki jim daje tisto pravo piko na i. Ta majhna skrivnost MEGGLE bo izjemno popestrila tudi testenine, rižote, razne kiše, slastne omake za njoke, lososa ali sočnega piščanca, saj bodo jedi postale bolj kremaste in okusne.

Smetana za kuhanje pa se fantastično obnese tudi ob pripravi sladic, predvsem raznih krem in pudingov.

Smetana za kuhanje MEGGLE je mlečni izdelek, ki ima visoko stabilnost v kislem okolju in ostane obstojna pri visokih temperaturah, zaradi česar je kuhanje varno in enostavno, saj ni bojazni, da bi se hrana pokvarila. Je brez dodanih arom in barvil. Odlikujejo jo nežne, a mlečno kremaste note, ki se jim ne boste mogli upreti. Na voljo je v praktični embalaži s pokrovčkom, ki podaljša rok uporabnosti in ohranja kakovost izdelka. Posledično je uporaba smetane za kuhanje MEGGLE ekonomična in enostavna.

meggle, smetana-za-kuhanje
Smetana za kuhanje MEGGLE
MEGGLE

"Majhna skrivnost, ki veliko pomeni" ni le t. i. marketinški tagline - je resnično tisti faktor, ki ga smetana za kuhanje MEGGLE podari vsaki jedi. Ljubitelji vrhunskih okusov in kulinaričnih čarovnij so smetano za kuhanje MEGGLE prepoznali kot nepogrešljivo sestavino in se zanjo vedno znova z veseljem odločajo. V kuhinji majhne skrivnosti res veliko pomenijo, zato odkrijte to skrivnost tudi vi in pripravite svoje recepte do popolnosti.

Več informacij o izdelkih MEGGLE, vključno s smetanami za kuhanje, najdete na uradni spletni strani podjetja MEGGLE, kjer vas lahko dodatno navdihnejo številni recepti.

meggle, smetana-za-kuhanje
Smetana za kuhanje MEGGLE
MEGGLE

Splošni pogoji