TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:23

NE MORE MI BIT

KLAPA CAMBI

13:18

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

13:11

NIJE TO VINO

MEJASI

13:07

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

12:57

TREBAM TE NOCAS

GAZDE

12:54

GDJE SI BILA CIJELU NOC

LATINO

04. 12. 2019 18:23 | T. R.

Aktualov 12. rojstni dan: RAZPRODANO!

Dragi naši najdražji poslušalci, naša Aktualova družina! Spet ste nam izkazali neverjetno zaupanje, saj je dogodek, ki smo ga čakali celo leto - Aktualov 12. rojstni dan - tudi letos razprodan!

To bo najlepša rojstnodnevna pravljica radia Aktual, kot je še ni bilo!

Z izjemnim navdušenjem pričakujemo 6. december, ko bomo v ljubljanskih Stožicah, skupaj z najbolj ekskluzivnim in legendarnim naborom glasbenikov, med katerimi so Zlatko Pejaković, Jasna Zlokić, Mladen Grdović, Jelena Rozga, Meri Cetinić, Čuki in Klapa Kampanel ter ekskluzivni, skriti gosti, ter z vami – našimi najboljšimi in najljubšimi poslušalci – praznovali 12. rojstni dan!

Vstopnice za najbolj aktualen glasbeni spektakel letošnjega leta so zaradi izjemnega zanimanja že pošle! 

Dragi naši Aktualovci in Aktualovke, hvala vam za izkazano podporo in željo, da Aktualov 12. rojstni dan praznujete z nami! Mi ustvarjamo dogodek samo za vas, vi pa ste nam znova dokazali, da smo vsi skupaj ena velika in unikatna družina! Veseli smo, da ste začutili našo ljubezen do glasbe in vas, poslušalcev in da ostajate še naprej naši! 

Še naprej se bomo trudili za vas in komaj že čakamo, da v petek, 6. decembra 2018, v ljubljanskih Stožicah, skupaj doživimo glasbeni spektakel leta! 

Ker si zaslužite le najboljše!