TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:13

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

23:10

LJUBI NE LJUBI

NIKA ZORJAN

23:05

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

23:01

NIJE VRIJEDNO SINE MOJ (RMX 2018)

KLAPA MORE

22:57

SKITNICA

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

22:53

TEARS IN HEAVEN

ERIC CLAPTON

29. 11. 2019 11:59 | m

Aktual je v praznični december vstopil prvi!

Aktualovci smo s pesmijo vstopili v čarobni december!

Veseli december naj se začne! Foto: Radio Aktual

Ko se začne govoriti o veselem vzdušju, širokih nasmehih, plamenih v srcih in tisočerih lučeh, je prav, da to naredimo tako, kot se spodobi. Zato smo se na Aktualu odločili, da bomo letos vstop v praznični december napovedali prvi. Tako smo se v petek, 29. novembra, vsi skupaj v zgodnjih jutranjih urah zbrali v studiu Radia Aktual in začeli s čarobnim vzdušjem.

Najprej je ekipa poskrbela za praznični videz, saj je bila zapoved le ena: čim bolj kričeča in praznično obarvana oblačila. Sledilo je okraševanje studia, nato pa priprave na čudovit vstop v čas, ki je pred nami. Aktualovi voditelji Klemen Bunderla, Mojca Gornik, Ajda Mlakar, Jure Ličen in Tamara Goričanec smo v družbi ostale radijske družine in Štefana Šarkezija na kitari pričarali vzdušje, ki se času pritiče. In zato ni čudno, da so šli mravljinci v studiu kar po celem telesu!

20191129_083407.jpg
Čarobni december na Aktualu
Radio Aktual

Klemen je prižig prazničnih luči na Aktualu pospremil s pesmijo Silvestrski poljub in prav vsem pogrel praznično odeta srca, v nadaljevanju pa nas je pobožal tudi s pesmijo Beli božič. Seveda ga je pri tem spremljal Štefan Šarkezi na kitari, Tamara Goričanec pa je bila Klemnova spremljevalna vokalistka.

Vse skupaj je seveda v celoto zaokrožil Aktualov praznični zborček, brez katerega izvedba pesmi ne bi zvenela tako razigrano in nagajivo. 

Ostanite z našo veliko radijsko družino tudi v tem izjemnem času. Pa vesel vstop v čarobni december tudi vam!

Prižig lučk na Aktualu, 29.11.19