TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:08

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

17:07

MI DELAMO GALAMO

KINGSTON

16:57

DA TE MOGU PISMOM ZVATI

KLAPA MASLINA

16:53

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

16:49

SAPNUT CU TI TAJNU

KLAPA RISPET

16:45

TISINA

MASSIMO

16:44

NIJE TO VINO

MEJASI

16:44

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

16:39

DOK JE TEBE

PARNI VALJAK

16:35

NE BOM TI LAGAL

POP DESIGN

06. 04. 2019 00:03 | Oglasno sporočilo

Fantje iz skupine Pravila Igre presenetili in popolnoma očarali tri dekleta

Simpatični fantje iz popularne hrvaške skupine Pravila Igre, so danes zjutraj obiskali studio radia Aktual, zatem pa tri prijetna dekleta odpeljali na druženje, ki ga ne bodo pozabile še dolgo časa.

Pravila Igre s srečnimi nagrajenkami. Foto: Event24

Fantje iz popularne hrvaške skupine Pravila Igre, ki bodo v ponedeljek, 15. aprila 2019 v ljubljanskem Koloseju, PREMIERNO, za samo 500 svojih največjih oboževalcev, pripravili ekskluzivni VIP glasbeni spektakel PRAVILA IGRE LIVE, so se v jutranjih urah oglasili v studiu radia Aktual, kasneje pa tri srečnice, ki so zmagale v nagradni igri, odpeljali na doživetje in druženje, ki jim bo še dolgo časa ostalo v prelepem spominu. 

Velika srečnica, ki je izmed mnogih prijavljenih osvojila druženje s simpatičnimi fanti, je bila Aktualova poslušalka Maruša. Skupaj s še dvema prijateljicama so se izjemno razveselile novice, ki jim je zagotovo polepšala dan. 

DSC_2310.JPG
Navdušeni fantje iz skupine Pravila Igre v Woop! Trampolinskem parku.
Event24

V popoldanskih urah so jih v ljubljanskem Woop! Trampolinskem parku prijetno presenetili Ivan, Goran, Marko in Petar, ki so se vzeli praktično od nikoder in tako izzvali še posebno navdušenje deklet, ki so njihov prihod že težko pričakovala. Skupaj s fanti so se odpravile na zabavne in živahne aktivnosti v omenjenem trampolinskem parku, pri čemer so navdušeno skakali po trampolinih, se žogali, skakali iz skakalnice na blazine, tekmovali, se obmetavali, predvsem pa noro uživali. 

DSC_2360.JPG
Woop! Trampolinski park jih je popolnoma navdušil!
Event24

Presenečenjem pa kar ni in ni bilo konca!

Kasneje so se v prostorih Axe Throwing Europe, v bližini ljubljanskega BTC-ja, pomerili še v zabavnem sekirometu, ki je navdušil tako fante, kot tudi dekleta, ki so se s to še dokaj nepoznano aktivnostjo sprva le sramežljivo in boječe spogledovala.

DSC_2494.JPG
V sekirometu sta se pomerila tudi nagrajenka Maruša in Ivan iz skupine Pravila Igre.
Event24

Skupaj z ekipo Aktualovcev Klemna Bunderle, Mojce Gornik in Jureta Lična so se pomerili celo v tekmovanju v metanju sekire in tako družno poskrbeli za odlično vzdušje, veliko smeha in prijetno druženje. 

DSC_2545.JPG
Druženje je bilo naravnost nepozabno!
Event24

Fantje so jim priskrbeli 4 VIP vstopnice, ki so ŽE razprodane!

Na koncu pa je sledilo najslajše presenečenje - fantje so jim shranili 4 izjemno zaželene VIP vstopnice za ogled VIP glasbenega spektakla PRAVILA IGRE LIVE!, ki so bile ravno ta teden popolnoma RAZPRODANE!

Tudi vi ste vabljeni na VIP glasbeni spektakel PRAVILA IGRE LIVE! V ponedeljek 15.4.2019, v ljubljanskem Koloseju >>> zadnjih 200 vstopnic je na voljo na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in poslovalnicah Pošte Slovenije!*

*Pozor! Število vstopnic JE omejeno!

Fotogalerija