TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:48

STOJIN NA KANTUNU

DJAVOLI

15:42

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

15:38

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

15:32

UZBUNA

SEVERINA

15:28

DA JE SRECE BILO

JASMIN STAVROS

15:25

NORA NOC

TANJA ZAGAR

02. 08. 2018 11:44 | m

Začenja se tridnevni Hi festival

Hi festival nastopajoči Foto: Hi festival

Obiskovalcem celotne Slovenije dobro znana Festival Štuor in KumFest bosta letos združila moči in poskrbela za nepozaben spektakel. Prihaja še bolj nor, še bolj glasen in še bolj odmeven Hï festival, ki bo poskrbel, da bodo obiskovalci ostali odprtih ust!

Tridnevni festival, ki bo med drugim omogočal tudi brezplačno kampiranje v pri-jezerni lokaciji na neposredni bližini prizorišča, bo zaznamovala vrhunska kulinarika, odlični koktejli, prelepa narava, številne zabavne in športne aktivnosti ter vrhunska glasba. Med 16. in 18. avgustom 2018, bodo obiskovalce idilične lokacije med Trbovljami in Hrastnikom, ki je domačinom dobro znana pod imenom ''na Ojstrem'', zabavala zveneča imena slovenske, hrvaške in svetovne glasbene scene, ki bodo poskrbela za nepozabni glasbeni spektakel različnih zvrsti, kot ga še niste doživeli!

Festival, ki briše meje

hi festival1.jpg
Večni ljubljenci slovenskih src bodo poskrbeli za ples do jutranjih ur!

Na Hï Festivalu se bodo vsak večer, vse od 21. ure dalje, na kar treh odrih združile glasbene zvrsti, za katere marsikdo pravi, da jih je nemogoče združiti! Vse do jutranjih ur nas bodo na glavnem odru zabavali Mambo Kings, Lea Sirk, Leteći odred, Aktualova Galama, Zablujena generacija, Orlek, Lumberjack, Chainbrake, Warning, na New Vision Arena pa bo prvič v Sloveniji nastopil SKAZI.

800x800_galama.jpg
Nobena nora zabava ne mine brez Aktualove galame ter živahnih Deana in Anite!

Glavna atrakcija večera bo zagotovo dalmatinska lepotica, ki zase pravi, da je popolna kombinacija glasu in stasa – ena in edina Lidija Bačić, brez katere ne mine noben odmeven glasbeni spektakel. Dalmatinska pevka, ki marsikomu odvzame dih, bo obiskovalce zagotovo dvignila na noge s svojimi uspešnicami Viski, Vino Rumeno, Prokleto dobro ljubiš in še številnimi drugimi, saj bo zabava potekala vse do 8. ure zjutraj!

800x800_lidia_bacic.jpg
Zabavala nas bo tudi vroča Lidija Bačić.
Za več informacij obiščite spletno stran www.olaii.com in eventim ter si svojo vstopnico zagotovite že danes. Pohitite, število vstopnic je omejeno!