TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:51

MI PLESEMO

PRLJAVO KAZALISTE

21:47

WALKING ON SUNSHINE

KATRINA & THE WAVES

21:42

KAD U VOJSKU PODJES

MAGAZIN

21:38

AJ CA, VOLIN TE

KLAPA KAMPANEL

21:30

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

21:26

ZEMLJA PLESE

AVIA BAND

15. 07. 2018 00:01 | RA

Na morje brez skrbi z Withcar.si

Nagradna igra je zaključena! Vse nagrajencem iskreno čestitamo!

Za vse ljubitelje morskih doživetij bomo na Radiu Aktual od 16.7. do 20.7. izvedli nagradno igro, v kateri bomo podelili kar 2 čudoviti poletni nagradi:

S 1. nagrado bomo razveselili nekoga, ki bo lahko od 24.8. do 26.8.2018 peljal svoje bližnje na vikend oddih na otok Krk na Hrvaškem in sicer v apartma "Stone House Krk", za 4 osebe. 

apartma_2.jpg

Z 2. nagrado pa se bo lahko nekdo na morje odpeljal v čistem udobju svojega vozila. Skupaj z Withcar.si namreč podarjamo poletni paket za vaše vozilo, ki vključuje gumi korito za prtljažnik Gledringtipske senčnikepokrivalo proti toči, in gumi tepihe Gledring, vse po meri vašega vozila.

2d8f3e1faafab6d3e94477813af0dfbc.jpeg

Kako do nagrad?

Od ponedeljka do petka bomo vsak dan na spletni strani www.radioaktual.si objavili drugačno uganko, povezano z določenim izdelkom, ki je na voljo na spletni strani Withcar.si. Vsaka uganka bo imela 3 možne odgovore, vaša naloga pa je najti pravilni odgovor.

Odgovore skupaj s svojim imenom pošljite preko SMS-a na številko 041 30 40 50, s tem pa se prijavite v boben za žreb.

Med vsemi prejetimi pravilnimi odgovori bomo v petek 20.7. v popoldanskem programu izžrebali dobitnika obeh nagrad!

Odgovor na petkovo nagradno vprašanje: 

Withcar slike petek.jpg

Senčniki Carshades so senčniki, ki so narejeni po meri vozila in so nameščeni na vsa bočna in zadnje vetrobransko steklo. Znižujejo temperaturo v avtomobilu za do 20%, pripomorejo k zmanjšanju vpliva Uv-žarkov in so kot nalašč za vse, ki želite svojim potnikom nuditi udobno vožnjo, zlasti otrokom in hišnim ljubljenčkom. Senčniki so od zunaj videti kot, da bi avto zatemnili in to kar brez homologacije.

Odgovor na četrtkovo nagradno vprašanje: 

Withcar slike cetrtek.jpg

 Strešni kovčki Nordrive so izdelani iz odporne ABS-plastike, ki je odporna proti   sončnim žarkom in nudijo 5 letno garancijo, vožnja z njimi pa je tišja in udobnejša. Primerni so za namestitev na vse  strešne nosilce.

Odgovor na sredino nagradno vprašanje: 

Withcar slike sreda.jpg

Prtljažnik avtomobila je pogosto premajhen in vanj ne moremo spraviti smuči, jadralnih desk, koles in športne opreme, brez katere poletje ni popolno. Najboljša rešitev je, prevoz na strehi - za to pa so odlični strešni nosilci Nordrive z varnostno ključavnico. Izdelani so iz trdega aluminija in zato veliko lažji od železnih in nosilnostjo sto kilogramov.

Odgovor na torkovo nagradno vprašanje:

Withcar slike torek.jpg

Gumijasto korito za prtljažnik Gledring Doggymat je prva multifunkcijska zaščita za prtljažnik na tržišču. Proizvedeno je v Sloveniji in v celoti plod znanja podjetja Gledring. Odlikuje ga vrhunski dizajn po najnovejših trendih avtomobilske industrije in visoka kakovost, o čemer priča tudi 5 letna garancija.

Odgovor na ponedeljkovo nagradno vprašanje:

Withcar slike ponedeljek.jpg

Gumi tepihi Gledring so izdelani v Sloveniji in narejeni po meri posameznega vozila. Zaradi posebnih reliefnih linij, ki omogočajo izredno enostavno čiščenje so primerni za vse letne čase.

Withcar.si je spletna trgovina z dodatno opremo, narejeno po meri vašega vozila. Lahko se pohvalijo z lastno proizvodnjo gumi tepihov znamke Gledring, v njihovo ponudbo pa sodi tudi več različnih izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avto.

Poleg kakovostnih izdelkov jih odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter kakovostna logistika, saj z dostavno službo izbrane izdelke povprečno dostavijo že v 24 urah od prevzema naročila.

Več na www.withcar.si

Splošni pogoji