TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:12

TREBAM TE NOCAS

GAZDE

6:08

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

6:05

NIJE TO VINO

MEJASI

6:00

MOJA DOLINA

VILI RESNIK IN EROSI

5:58

ROCK ME

RIVA

5:54

LAMBADA

KAOMA

14. 05. 2018 15:04 | AA

CMC: Anito ugrabil Ž. Bebek, Dady 6 ur na kavi z Z. Pejakovićem!

RADIO AKTUAL JE POSTAL MEDIJSKI PARTNER CMC FESTIVALA!

Anita Gošte in D. J. Dady v Zagrebu

Željko Bebek – Ono nešto naše, Jasmin Stavros – Mare moja, Neda Ukraden – Favorit … To je le nekaj legendarnih izvajalcev in pesmi, ki smo jih poslušali na CMC festivalu 2017 v prekrasnem ambientu na prostem tik ob morju v dalmatinskih Vodicah.

cmc festival zagreb anita goste  (17).jpg
Mladen Grdović in D. J. Dady

Tudi letos se bodo 8. in 9. junija »na rivi« zbrala sama znana imena, od Željka Bebka, Dražena Zečića, Nede Ukraden, Jasmina Stavrosa, Borisa Novkovića, Mejašev do naše Nine Donelli, Luka Basija (ki bo zapel z Lano Jurčević) in Maraaye.

CMC festival je festival, ki postaja popularnejši od renomiranega Splitskega festivala! Bistvo ni tekmovanje, ampak druženje glasbenikov in novinarjev, seveda pa tudi obiskovalcev, med katerimi je vse več Slovencev. Na obali Vodic se skupaj zbere okoli 15.000 ljudi, lahko pa si festival ogledate v živo, torej v neposrednem prenosu na CMC televiziji!

CMC festival 2018 bo jubilejni, 10. po vrsti, vodil ga bo eden najbolj priljubljenih hrvaških radijskih in TV voditeljev Dalibor Petko, na predstavitvi nastopajočih v Zagrebu pa sta bila tudi velika ljubitelja in poznavalca jugo glasbe – Aktualov glasbeni urednik D. J. Dady in voditeljica ter urednica Aktualove jugo glasbene lestvice Jadranskih 10 Anita Gošte.

cmc festival zagreb anita goste  (11).jpg
Direktor CMC festivala Mario Kovač

Iz ozadja vam lahko prišepnemo, da je bil D. J. Dady po dogodku kar 6 ur na prijetni kavi z Zlatkom Pejakovićem, medtem pa je Anito Gošte skorajda ugrabil Željko Bebek, saj je rekel, da se mu zdi zelo prikupna.

Legendarni Bebek jo je prosil celo za selfi, Anita pa nam je povedala, da je s tem doživela veliko čast. Kako se je ob selfiju zatresla roka našemu fotografu, pa preverite v spodnji galeriji!

RADIO AKTUAL JE POSTAL MEDIJSKI PARTNER CMC FESTIVALA!

cmc festival zagreb anita goste  (21).jpg
Selfi legendarnega Željka Bebka z Anito Gošte

Fotogalerija