TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:25

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

11:22

NEKA SE DRUGI RADUJU

OLIVER DRAGOJEVIC

11:17

OLJKE ROZMARIN IN SOL

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

11:10

80 E

DALEKA OBALA

11:06

KOKOLO

MAGAZIN

10:55

SELIM TI JA

DORIS DRAGOVIC

16. 04. 2018 11:36 | MKS

Prizorišče Roštiljade 2018!

Objavljamo lokacije aktivnosti na prizorišču dogajanja največje zabave na prostem v Sloveniji!

Na Kardeljevo ploščad v petek, 1. junija 2018 prihaja Aktualova Roštiljada, ko bomo ponovno skupaj zažurali v nepozabno noč. Da se boste na prizorišču kar najbolje znašli, smo za vas pripravili pregled nad nekaterimi glavnimi aktivnostmi letošnje zabave, ki se začne že ob 15.00 z All you can eat ponudbo, ki traja do 20.00, samo dogajanje pa se zaključi okrog polnoči.

Glavni vhod na prizorišče bo na istem mestu kot lani, kjer boste prejeli vstopno štampiljko. Ta vam bo omogočala ponoven vstop na prizorišče. Vabljeni k fotografiranju na MediaBar wall (2), da zabeležite uradni obisk Roštiljade 2018. Dopolnite svojo zbirko Aktualovih promocijskih izdelkov (4) ali pa sodelujte v nagradnih igrah (6) ter v boju za privlačne nagrade. Ne spreglejte niti ponudbe Napoleon žarov (3) s pomočjo katerih lahko tudi doma spečete najboljše čevapčiče na svetu.

Veselimo se All you can eat ponudbe (9) in 50.000 čevapčičev. Če vam čevapčiči niso po godu lahko seveda uživate tudi v ostalih dobrotah z žara (10) na sosednji stojnici in pomalicate v miru pod velikim udobnim šotorom (11). Na voljo pa bodo tudi številne druge dobrote (12).

Se vam cedijo sline ob misli na palačinke (13), sladoled (14) ali kokice (15)? Potem dobrodošli na točke, ki stojijo v neposredni bližini ogromnega napihljivega gradu (16) in otroškega vrtiljaka (16), kjer lahko prebudite svojo otroško dušo.

Poskrbljeno bo tudi za avtomobilske navdušence, ki boste svoje oči lahko napasli v avtomobilskem kotičku (1), avtomobili pa bodo vključeni tudi v spektakel tekmovanja za najmočnejšega Slovenca, kjer bodo največji slovenski mišičnjaki preverjali kateri ga lahko dvigne največkrat (17).

V neposredni bližini glavnega odra preizkusite dobrote z žara, ki jih bodo za vas spekli vroči slovenski estradniki (19). Svoje kulinarične sposobnosti pa lahko preverite tudi vi, in sicer v družbi Darka Klemna (5), ki bo ocenjeval hamburgerje, ki jih bodo pripravljali obiskovalci Roštiljade 2018.

Vročo zabavo osvežite v pestri ponudbi pijač (21), na mehanskem biku Staropramen rodeo (22) dokažite prijateljem, da ste najboljši, v neposredni bližini pa se do solz nasmejte na Roštilj fightu (20) med ekipo Čili in ekipo Maestro.

Se vidimo 1. junija na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, ostalim informacijam pa sledite tudi na spletni strani www.rostiljada.si in na Aktualovem FB profilu.

Z vami bodo poletje pozdravili:

LIDIJA BAČIĆ in GRUPA VIGOR, ki v teh dneh navdušujejo z novo uspešnico Vino rumeno, dalmatinski latino lover DAVOR RADOLFI, vedno sexy in stroge UČITELJICE, ambasador gud vajba CHALLE SALLE, lastniki serije poletnih hitrov KOKTELSI, temperamentni BOJAN RISTIĆ IN BRASS BAND ter stalnici vsake Aktualove zabave: PETKOVA PUMPA in AKTUALOVA GALAMA.

Otroci do šestega leta imajo vstop prost!