TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:24

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

23:21

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

23:17

FALI MENI ONA

JOLE

23:13

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

23:10

LJUBI NE LJUBI

NIKA ZORJAN

23:05

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

18. 03. 2018 10:03 | m

Potujte s Klemnom Bunderlo po zvezdni poti!

Klemen Bunderla razkriva dogajanje v glasbenem šovu Nova zvezda Slovenije

V soboto, 17. 3., se je na Planet TV začel nov glasbeni šov Nova zvezda Slovenije, ki nam bo vsako soboto ob 20.00 ponudil obilico zabave in veliko glasbe (takšne in drugačne). Priprave na Novo zvezdo Slovenije so se pričele že pred časom, zato smo Klemna Bunderlo povprašali o najbolj zabavnih dogodkih. In ne samo, da je Klemen prvič stopil v čevlje voditelja tako velikega glasbenega šova, ugotovil je tudi, kako zelo je težko ženskam, ki so cele dneve obute v petke! Brez strahu, ne bo v petkah, je pa bil na snemanju več kot 17 ur obut v sicer udobne Pepe jeans bulerje, ki so mu zaradi omenjenih 17 ur kasneje povzročili kar nekaj težav ( otekle noge, krči…). In to ni bila Klemnova edina nova izkušnja. Med snemanjem napovednikov je v tanki majici zmrzoval pri -10 stopinjah! In zdržal!

klemen bunderla.jpeg

Tako kot bo Nova zvezda Slovenije zdržala do konca glasbenega šova. Na tekmovanje se je prijavilo ogromno tekmovalcev, od mladih do malce starejših, nadarjenih in tistih, ki so to malo manj…. Od pevcev šlagerjev, oper do kantavtorjev, prijavili so se znani in tisti, ki si to želijo postati. Klemen je že v predizborih lahko poklepetal s svojim soigralci iz muzikalov, pa s sotekmovalko iz šova X – faktor, spoznal hči in sina dveh znanih slovenskih pevcev. Naj omenim še simpatično družino iz Zagorja, ki je na predizbor pripeljala sina, hči Neža pa je Klemnu takoj povedala, da naj si čez nekaj let rezervira datum za njuno poroko!

20180218_084638.jpg

Veliko dogodivščin nas čaka v naslednjih mesecih, veselih in žalostnih zgodb, na prvem mestu pa veliko dogodivščin na zvezdni poti, ki nas pelje do Nove zvezde Slovenije.

In naj ob koncu izdam podatek, da se je celotna ekipa Aktuala v soboto zvečer zbrala pred tv ekranom in s ponosom gledala voditelja Klemna Bunderlo, za katerega so vsi v en glas potrdili, da je od vseh na sobotnem odru, ravno on žarel najbolj. Seveda so pristranski, vi pa si le najdite svojo Zvezdo in zanj/-o držite pesti, vsako soboto ob 20.00 na Planet TV!

Fotogalerija