TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:53

ROJENA DA MI JE LEPO

NIKA ZORJAN

19:47

SKRITO V RAJU

LUKA BASI

19:40

NAJ TRAJA

RUDI BUCAR

19:33

NAJLJEPSA ZENA

DRAZEN ZECIC

19:26

VILO MOJA

VINKO COCE

19:21

KAMIONDZIJA

LUKA BASI

23. 12. 2017 14:57 | Štefan Šarkezi

Petar Grašo: Zanjo bom do konca življenja baraba in budala

Malo pred božičem je na Aktual prineslo tudi Petra Graša, ki je javno potrdil, da se je s tem, kako ga je označila žena Danijela, pač moral sprijazniti...

Foto: Radio Aktual, ©Denis Salihović

Veliko je glasbenikov, ki jih pot v teh prazničnih dneh zanese v studio Aktuala, a obiska velikega imena Dalmacije - Petra Graša - so se razveselili ne samo naši poslušalci, ampak tudi Aktualovec Štefan Šarkezi, ki je Petra gostil.

petar graso stefan sarkezi radio aktual (28).jpg
Petar Grašo na Aktualu

Pokramljala sta tako o novi pesmi "Ako te pitaju", ki je v tednu dni zbrala že čez milijon ogledov, tudi Petar česa takšnega ne pomni, Štefanu pa je zaupal, da je dobil kurjo polt tisti trenutek, ko mu je pesem na klavirju zaigral in predstavil njen avtor, prav tako legendarni Tonči Huljić.

Štefan je Petra nekoliko podražil, saj ga je povprašal tudi, kako se je spoprijel z javno oznako "barabe in budale", ki mu jo je v Aktualovcem priljubljeni pesmi pripela žena Danijela. Petar je z nasmehom odvrnil, da je za to tudi sam izvedel iz pesmi, da je najbrž že res, če žena tako pravi in da se bo moral s to oznako pač sprijazniti...

Petar: Žena Danijela ima najbrž prav, njej verjamem!

Celotnemu pogovoru Petra in Štefana lahko prisluhnete v pripetem posnetku, oglejte si tudi videoposnetek Petrovega obiska v studiu, ki ga je pripravil naš Denis. In, kot je dejal na koncu Petar - Vesele božične praznike in srečno novo leto 2018!

petar graso stefan sarkezi radio aktual (27).jpg

Petar Grašo, pri Štefanu Šarkeziju, na Aktualu

Petar Grašo, pri Štefanu Šarkeziju, na Aktualu

Videogalerija