TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:30

AMERIKA

BAZAR

8:27

DA TE NE VOLIM

NOVI FOSILI

8:23

RUJNO VINO

ZLATKO PEJAKOVIC

8:20

KAD POSTANES DRUGOME ZENA

LUKA BASI

8:15

ZVEZALA BI SI KRILA

MANCA SPIK

8:10

NORMALNA

JASMIN STAVROS

04. 12. 2017 14:18 | E.A.

Na Aktualova vrata je potrkala legendarna Tereza Kesovija.

Priznala je, da ji je všeč svetovna uspešnica "Descpacito".

Obiskala nas je Tereza Kesovija, glasbena ikona in ena najuspešnejših pevk nekdanje Jugoslavije. Povabila nas je na koncert, ki bo to soboto 9. decembra ob 20.30 v čudovitem ambientu Ljubljanske Festivalne dvorane, v katero se vrača po 20. letih.

Koncert bo poln nostalgije, saj je Tereza tam prvič nastopila že pred 60. leti, davnega leta 1958, ko je kot maturantka srednje glasbene šole zmagala na tekmovanju v solo flavti. Tokrat bo zapela stare uspešnice, kot tudi čisto sveže pesmi iz novega albuma z naslovom »Oči duše«.

Z voditeljem Juretom Ličnom sta se med drugim pogovarjala o veliki ljubezni, ki jo goji do svoje psičke, pa o tem, da obožuje Jana Plestenjaka in ga pozna še iz časov, ko je bil dojenček. Priznala pa je tudi, da ji je všeč aktualna svetovna glasbena uspešnica »Despacito«.

Zaupala nam je sicer tudi recept za to, da pri svojih 79. letih še vedno žari od energije, ustvarjalnosti in pozitivne energije. Poslušalcem za dolgo in srečno življenje priporoča veliko ljubezni in iskrenosti.

Del pogovor si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Tereza Kesovija na Aktualu