TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:22

DOBRODOSLI V RAJU

ZVITA FELTNA

1:18

TRAG U BESKRAJU

OLIVER DRAGOJEVIC

1:13

JOS I DANAS ZAMIRISI TRESNJA

GAZDE

1:08

SELIM TI JA

DORIS DRAGOVIC

0:58

ZOVEM TE JA

DANIJELA MARTINOVIC

0:55

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

0:48

KLAPA INTRADE

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

0:46

SAMO MORE NOSIM JA U DUSI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

0:41

NOCOJ

MANCA SPIK

0:35

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

18. 10. 2017 10:58 | AA

Marjan Šarec: "V avtu mi obvezno igra Aktual!"

Marjan, Klemen in Anita so v živo pričarali tudi risanko Pipi in Melkijad!

Najlepše je, ko ti nekdo že navsezgodaj polepša dan, kajne? Na vrata Aktualovega studia, v katerem sta bila sredina jutranja voditelja Klemen Bunderla in Anita Gošte, je nepričakovano potrkal eden najuspešnejših slovenskih županov MARJAN ŠAREC! Njegova dobra volja in energija sta voditelja povsem prevzeli, predvsem pa ju je "kupil" z dejstvom, da je velik navdušenec Radia Aktual, ki ga precej posluša sploh zjutraj v avtu. To je potrdil že s samim izborom pesmi. Zelo mu je všeč pesem Tomislava Braliča in Klape Intrade Zora bila, med izbiranjem slovenskih izvajalcev pa je kot iz topa izstrelil ime Tanja Žagar in pesem Hvala, ker si ob meni ti.

Marjan Šarec je povedal, da je obiskoval srednjo lesarsko šolo in da je bila prva stvar iz lesa, ki jo je naredil, pručka. Šolanje je nadaljeval na AGRFT-ju, predvsem pa nam ostaja v spominu kot eden najboljših slovenskih imitatorjev!

Klemen in Anita sta Šarca spet vrnila v stare čase in tako so posrečeno kar v živo oživili risanko Pipi in Melkijad! Šarec pravi, da je svojima hčerkama veliko bral in tudi danes se z njima veliko ukvarja; povedal je, da jima je sploh velikokrat priskočil na pomoč pri umivanju las.

Marjan Šarec, verjamemo, da se še vidimo; glede na zvestobo Aktualu tudi na bližnjem Aktualovem 10. rojstnem dnevu v Stožicah!

Marjan Šarec na Aktualu

Fotogalerija