TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:31

ZENA

DANIJELA

10:24

TKO TE VOLI KAO JA

DAVOR BORNO

10:20

NEBO NA MOJOJ STRANI

PRAVILA IGRE

10:14

VZEMI VSE

KINGSTON

10:10

ESMA

ZDRAVKO COLIC

10:06

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

16. 10. 2017 18:10 | AA

Aktualov 10. rojstni dan: NASTOPAJOČI RAZKRITI!

Razkrili smo 5 glavnih zvezd največjega spektakla v Stožicah!

Radio Aktual vam za 10. obletnico obstoja, za 10 nepozabnih skupnih poletij, ki pri nas trajajo 365 dni v letu, pripravlja nepozabni glasbeni spektakel, kot ga v Sloveniji še ni bilo! Ker si zaslužite! V dvorano Stožice smo v petek 1. 12. 2017 povabili družbo tistih, ki so vam v teh letih najbolj prirasli k srcu!

Za vašo dušo in vaše srce – družba vaših najljubših pevcev!
Ste pripravljeni? Ja? Torej, razkrivamo, da bodo Aktualu 1. decembra v Stožicah nazdravili TRIJE KRALJI ZABAVE: Dražen Zečič, Jasmin Stavros in Mladen Grdovič! Z njimi nas bo 10.000 zapelo Nitko nema dva života, Kad se prijatelji rastaju in Dalmatinac! Napovedujemo fešto, ki vam bo z njimi zagotovo zatresla kolena, zlezla v srce in začarala dušo!

Ker gremo Aktualovci radi pod palme in med valove, bomo valovali tudi z največjimi slovensko-balkanskimi žurerji in žurersko zvezdo stalnico z najbolj norimi fešta-miksi, fanti skupine Mambo Kings!


Tudi na ljubitelje klap nismo pozabili! Kot se za okroglo številko spodobi, iz Dalmacije prihaja najstarejša dalmatinska in najstarejša klapa na svetu, Klapa Maslina! Ko nas bo 10.000 naenkrat zapelo Da te mogu pismom zvati, morate preprosto biti zraven!  


To pa še zdaleč ni vse, kar vas bo na Aktualov 10. rojstni dan pričakalo v razprodanih Stožicah. Na odru se bodo namreč zvrstila številna ekskluzivna glasbena presenečenja, ki vam bodo omehčala srce, dušo in na lica zagotovo zvabila tudi kakšno solzico. Pripravite robčke … in še prej vstopnico!

Koncert bo zagotovo razprodan, zato si hitro zagotovite vstopnico!
Glede na naše izkušnje bo koncert za Aktualov 10. rojstni dan v veličastni dvorani Stožice zagotovo neverjetno hitro razprodan! Da boste z družbo najboljših Aktualovcev doživeli najlepši glasbeni spektakel v življenju, si najcenejše vstopnice zagotovite v predprodaji od srede 18. 10. do 27. 10. 2017 na vseh Petrolovih bencinskih servisih in ostalih prodajnih mestih Eventima!

KER SI ZASLUŽITE NAJBOLJŠE! Vaši Aktualovci.

Fotogalerija