TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED
25. 04. 2017 07:43 | TS

Zaigral in zapel nam je v živo!

Siniša Žunec je eden tistih glasbenikov, ki živi v Zagrebu, a ljubi morje.

Veliko nastopa tudi po Sloveniji, večina pa se ga spomni tudi kot frontmana klape Aktual. Kot nam je zaupal, je klapa Aktual trenutno na krajšem oddihu, zagotovo pa v prihodnosti še postreže s kakšno novo skladbo.

Sicer pa Siniša Žunec vseskozi ostaja zvest Aktualu. Ne samo, da ga redno posluša, tudi Aktualovo majico si večkrat obleče. Na vprašanje, kdo je kriv za njegov mladosten videz, morje, glasba ali njegova žena, pa je odgovoril, da predvsem dobri geni.

Voditeljici Tanji Seme je zaupal, da najraje spi le v majici, v morje pa po navadi skoči kar v Adamovem kostumu. Njegov najljubši inštrument je kitara, ki jo igra že več kot 20 let, z njo pa je osvajal tudi dekleta. Spomnil se je tudi povabila ene od oboževalk, ki mu je v zameno za njegovo zvestobo ponudila hišo, avto in zajeten kupček denarja.

Je pa Siniša že nekaj let srečno poročen, njegov starejši sin, Martin Žunec pa je napisal besedilo in glasbo za pesem Jedino more zna, ki smo jo ob njegovem obisku premierno predstavili na Aktualu.

Še pred tem je v roke vzel kitaro in v živo zaigral in zapel mix dalmatinskih uspešnic. Kako je vse skupaj zvenelo, pa lahko slišite v spodnjem posnetku...

Siniša Žunec na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija