TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:10

ARRIVA

TANJA ZAGAR

2:07

NE KUNEM LJUBAV

LATINO

2:04

VINO I NOC

DINO PETRIC

1:56

LJUBAV JE ZNALA

KLAPA SUFIT

1:52

LAKSE MI JE S NJOM

PETAR GRASO

1:46

COSE DELLA VITA

EROS RAMAZZOTTI IN TINA TURNER

1:41

PREKO BEOGRADA DO LJUBLJANE

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

1:38

UPALIMO LJUBAV

LANA JURCEVIC & LUKA BASI

1:34

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

1:28

LEJLA

SEAD MEMIC VAJTA

10. 03. 2017 14:34 | AA

Zdravko Škender je prvič zelo užival!

Dean & Anita sta v Aktualovi Galami gostila glasbeno legendo, boga Jugoslavije!

Zdravko Skender Foto: Radio Aktual

Zdravka Škendra ste vzljubili že, ko je pel uspešnice Ako nas život rastavi (ko je s to pesmijo zmagal na Splitskem festivalu 1989, so ga razglasili za boga Jugoslavije!), Ne mogu da te zaboravim, Suze ljubavi, Žena kao ti in druge. V zadnjem času ste ga ponovno in še posebej vzljubile Aktualovke, ko vam je zapel Na koljena padam

Zdravko se je v Aktualovem studiu oglasil prvič, želel pa je predvsem pozdraviti svojo zvesto radijsko občinstvo, ki mu v Sloveniji najbolj stoji ob strani prav prek Radia Aktual. Obenem je voditeljema Deanu in Aniti v oddaji Aktualova Galama predstavil svojo novo pesem, ki jo kot novost predstavljamo tudi na Aktualovi jugo lestvici Jadranskih 10 Ne ide to tako.

To je bil zelo čustven obisk, saj je bil Zdravko neverjetno ganjen, ko je prebiral vse vaše komentarje in se spomnil svojega nastopa na Aktualovem 9. rojstnem dnevu v razprodanih Stožicah. Pravi, da še danes ne ve, kako je takrat ob vseh nepozabnih in edinstvenih vtisih sploh prišel domov. Skratka, legenda, ki še vedno lahko sanja resničnost!

Fotogalerija