TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:12

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

13:09

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

13:05

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

12:57

APSOLUTNO

UCITELJICE

12:54

TAM TAM TAM!

KINGSTON

12:50

USNE VARANE

IVAN ZAK

24. 02. 2017 14:22 | R.A.

Sliši se kot ljubezen: Imamo zmagovalni par!

Največja ljubezenska akcija je pri koncu. Pred nami je razburljiv veliki finale.

Foto: R.A.

Prejšnji teden smo izbrali finaliste, ki so lahko izbirali med tremi osebami, s katerimi so se najbolj ujeli po svojih lastnostih. V pomoč jim je bil audio posnetek kandidata in telefonski pogovor. Ja, odločiti so se morali samo na podlagi sluha in poslušati seveda tudi svoje srce.

1. Odločitve so padle!
Imamo finaliste, ki se bodo danes v velikem finalu potegovali za glavno nagrado sanjsko KRIŽARJENJE PO SREDOZEMLJU, ki ga omogoča Turistična agencija Palma. Seveda, (zaenkrat) v ločenih sobah. Prav kmalu nas bodo v Aktualovem studiu obiskali Leja in Bojan ter Jože in Sonja. Pozor! Danes se bodo videli prvič, Mojca pa jim bo dala navodila in znak za začetek zabavnega FINALA akcije Sliši se kot ljubezen.

Kakšne naloge jih čakajo? Bodo v paru zmogli ali na pol poti šli vsak svojo pot? Bomo priča kakšni ljubezni na prvi pogled? Spremljajte program radia Aktual in bodite na tekočem.


2. Težko pričakovani finalisti največje ljubezenske akcije so tu!

Ob prihodu smo kandidatki in kandidata ločili po prostorih. Z njimi smo malo poklepetali in zanimivo, nihče od njih ni pretirano nervozen! Vsi komaj čakajo, da spoznajo svojega izbranca in se z njim podajo na lov za glavno nagrado sanjsko križarjenje po Sredozemlju.

Ne zamudite: Prav kmalu se bodo prvič videli in spoznali!

3. Finalisti so se (končno) spoznali
Do tega trenutka so se naši kandidati samo slišali preko audio posnetkov in preko telefonskih pogovorov. Prišel pa je težko pričakovani trenutek: Prvič so se videli in se (končno) spoznali. Uff, prostor je bil v trenutku poln pričakovanj, pozitivnih čustev in veselja. Verjemite, da ob tem niso uživali samo kandidati, temveč tudi mi. Bilo je res neverjetno.

Sledi veliki trenutek: Mojca jih bo kmalu sprejela v studio in jim predala kuverte. Vas zanima nadaljevanje in vsebina kuverte?

4. Tri, štiri, ZDAJ in začel se je veliki finale!
Leja, Bojan, Jože in Sonja so nestrpno korakali proti Aktualovem studiu. Če prej ni bilo nervoze jo je bilo zdaj čutiti. Toda zgolj malenkost in še to tisto pozitivno nervozo. In začelo se je: Mojca je poskrbela za ogrevanje in postopoma dvigovala napetost. Predala jim je kuverti s skrivnostno vsebino, ki je zdaj končno razkrita. Pred odprtjem kuverte pa so morali predati vsa plačilna sredstva, mobilne telefone in ključe. Odštevanje, bolj napeto kot na novoletni večer, je za nami in finalisti so se podali na lov za glavno nagrado: Sanjsko križarjenje po Sredozemlju!

Kateri par bo prvi prispel na prvo lokacijo: Na glavno železniško postajo Ljubljana, pod uro? Tam jih že čaka naš Aktualovec Gal.

5. Uspelo jima je!
Šlo je za sekunde ampak prvemu, ki je uspelo priti do prve lokacije na glavno železniško postajo Ljubljana, sta Leja in Bojan! Takoj za njima pa sta pritekla Jože in Sonja. Bila je bitka s sekundami. Na žalost je Jožetu in Sonji zagodel taksist, kateri jih je pripeljal do prve lokacije in ju zadržal. 5 evrov, ki sta ju dobila je bilo žal za taksista oziroma za prepeljano lokacijo premalo. Omenjala se je tudi policija, toda neustrašni Jože se ni kar tako predal. Zgrabil je Sonjo za roko in taksistu dejal, da se jima mudi, mu na hitro dal svoje podatke in odhitel. No in tako sta se v skupen boj naprej podala tudi Jože in Sonja. Ja, to je bila res prva velika preizkušnja zanju! In kot lahko vidimo, sta jo z lahkoto premagala.

Kateremu paru pa bo uspelo priti na končno lokacijo na Mesarski most?

6. Imamo zmagovalni par!
Kakšna borba in kakšna razlika v času! Zares neverjetno. Šlo je zgolj za nekaj sekund. Toda na koncu šteje le vrstni red in sedaj je jasen: LEJA in BOJAN sta ZMAGOVALCA velike ljubezenske akcije Sliši se kot ljubezen. Odpotovala bosta na sanjsko križarjenje po Sredozemlju. Seveda, v ločenih sobah. Verjamemo, da jih je finalna pot do Mesarskega mostu precej zbližala, toda za skupno sobo se bosta morala še malo bolj potruditi.

Jože in Sonja po prihodu na Mesarski most nista bila pretirano razočarana. Z nasmehom na obrazu sta pritekla na most in ugotovila, da žal nista osvojila glavne nagrade. Sta pa mogoče na poti do Mesarskega mosta drug drugemu osvojila srce? Res je bilo prav prijetno ob pogledu na oba para. Sledilo je manjše slavje na mostu zaljubljencev in fotografiranje. Seveda, podelil se je tudi bon za glavno nagrado. Leja in Bojan bosta tako lahko že kmalu začela pakirati kovčke in se odpravila na sanjsko križarjenje po Sredozemlju, ki ga omogoča Turistična agencija Palma.

Res se je slišalo kot ljubezen in na koncu tudi videlo! Oglejte si spodnjo galerijo in presodite sami.

Zahvaljujemo se vsem prijavljenim in sodelujočim! Želimo vam veliko sreče pri spoznavanju sorodne duše in vaše velike ljubezni.

Fotogalerija